(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)
معتاد 10 ساله ( قبل احداث انجمن ) (sm120) البته پنج شیش سال اول تفریحی میزدم ولی چهار پنج سال هست معتاد سخت شدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا هم اگه بگی ترک میکنم (sm81) مگر اینکه تو بگی (sm81)راحت ترک میکنم (sm2)
اگه خواستی منو بفرستی کمپ مستقیم بگو نه با شعر معر و نیش و کنایه (sm81) (sm2)
بمون ور دلم.. خودم باهات میزنم ..البته تفریحی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بچه جون خطر داره مجمع بزرگان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
great great music baran (sm2)طفلک ملکه عنگلیس با گریت بریتین (sm2)
ها والا.. خطرش رفته تو کیونمون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)همین بسه برامون : D.Solنقل قول:
البته باید یوزرش بشه D.sos (sm2)البته منظور اعلام خطر نیست اینه : D.SOS : داوود . سسخل (sm2)
تایید(sm2)نقل قول:
(sm98)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کسخل رشیدپور کلی مهمون الکی اورده تو این برنامش اصن معلومه یه سری شاسکول نشسستن انتخاب میکنن کی بیاد برنامشون اصن بچه بازی شده