خخخخخخ اول باید برم زبان روسی یاد بگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خخخخخخ اول باید برم زبان روسی یاد بگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)(sm2)نقل قول:
اینو تازه دیدم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Kasrairajpour [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایا چرا ما باید این روزها رو ببینیم (sm81) ای خداااااااااااا (sm81)
به جان خودم اینا رو عکس میگیرم میفرستم واسه رفیقم تا به آرمین نشون بده (sm2) خدایی اصل خندس (sm2) اتفاقاً به دردشون میخوره چون یوزر اسمه(sm2)دارین میسوزین امیر به شادمهر نزدیکه (sm30)
از قیمت البوم خبر داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Kasrairajpour [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم دو روز مونده ب انتشار البوم. روز سرد مشخصه دموش همیشگی و تجربه کنم که پخش شده اهنگ ارکستراله شادمهرم ک شادمهر بهش اشاره کرده میمونه چهارتا ترک از بین این دموها میخوام واسم حدس بزنی کدوم غروره؟حدس بزن عزیزم تو ک البومو شنیدی.من بهت قول میدم اتفاقی واسه خودتو دوستت نیوفته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم پس فهمیدی من حدس میزنم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HR_7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]