(sm2)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127) هنر نقاشیم تو حلقت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفرما شام... پلو هویج مامان پز (sm172)
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
ل م ن و هـ ینقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور ممکنِ م 28 باشه هـ 29؟ واسه همین ایمان نمیاوریم (sm70)
(sm172)
داشتم تو مزرعه گوجمون قدم میزدم
یه دفه مامانم با یه پراید اومد دیدم واااااااو !
چند تا هم سنگک گرفته ....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خوب حالا حسابی فهمیدید ما پول داریم یا بازم توضیح بدم؟؟؟ :)))
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهورا ایمان - اما تحمل میکنم
خیلی خوبه
(sm74)
سر خرمن قرار من با تو
خرِ من سر نداشت از آغاز
خرِ من بال داشت، پر می زد
افق نسبتاً بلندت را
رخت از بند رخت می افتد
میوه هم از درخت می افتد
همه ی پرتقال های جهان
دوست دارند سینه بندت را
(sm50)