نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوه تو سلیقت ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوه تو سلیقت ..
(sm74)
چک کردم نرفته ..نقل قول:
یکی میگف تو انقد گوه گوه میکنی مخزن رو کوژا پر میکنی .. :l
سینجول که ادعات کیون استیو جابز رو درید مردو مشکل من از کجاست..
تو کدومی !?؟!
یاهو نه بابا من ایمیل دادم اونم میگه ریپلای کرده ولی به دستم نمیرسه... سری پیشم یه جا یکی میل زد یه روز بعد برام اومدنقل قول:
الزایمرگرفته(sm2)
خاک تو سرت ماهی حافظه ش ا تو بهتره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روهمون ایمیل اصلیت بزن ریپلای کرده جوابش شاید قسمت پایینهمون ایمیلی که فرستادی باشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]