ری استارت تنها راه نجات است .. !!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
ری استارت تنها راه نجات است .. !!!!
فرو کن به سینجول(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونستم اینجا بگی غضروف چشامم درد میکنه اخر به راه حل عوض کردن ویندوز میرسی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوووی ممه میگم فرو کنه تو نوک سینتا ..
همه چیو چک کردم اصلا ایمیلش برام نیومده ولی عجیب اینه خودم با یه جی میل ایمیل میدم به همون ادرسم بعد ۳۰ ثانیه میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشالا تجربه (sm2)نقل قول:
یاد اون وویسه افتادم سر به سر دختره میزاره ..
میگه خانوم میشه جا کشی مارو بکنی .. :l
دیوث(sm39)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا وقتی همه بارسا رو مسخره میکردن طرفدارش شدم(sm59) وقتی که به زور سهمیه سی ال میگرفتیم(sm50)
همه بارسپولیسیا (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادته زنگ میزدی به منشی تصویرگستر پاسارگاد کرسی شر میگفتی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]