(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا فرقی نمیکنه میخواد استاد باشه میخواد منشی باشه سعی میکنم شر رو تحویل بدم در هر صورت ..
همه لژیونرا(sm66)همه فنلاندی ها(sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
من یه اهنگ ها و زیر صداهایی از سینجول دارم که انتشارش مساوی با انقراض نسل بشریته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) همه بارسپولیسچاوشیستا(sm66)نقل قول:
آخریش اون صدا قشنگه بامیلو بود زنگ زدم به جان خودئم نیم ساعت داشتم باهاش صوبت میکردم ..
هی داش میگف کد تخفیف اونجای سایته فلان من یگفتم متوجه نمیشم کژاش میشه ..
(sm2)
کمد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی هم به من میگف شب یلدای خوبی داشته باشی 4 بار گف .. ;l
وویسش موجوده ها .. :l
دیوث انقد از اون اهنگ خوشم میومد یه کاری کرد دیگه نتونم گوشش بدمنقل قول:
هر لحظه صدا سینجول تداعی میشد (sm2)