امیر جان فرشباف پشتتیم ازت حمایت میکنیم (sm2)من شخصاً اینو به آرمین میگم پشتت باشه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر جان فرشباف پشتتیم ازت حمایت میکنیم (sm2)من شخصاً اینو به آرمین میگم پشتت باشه (sm2)
مگه دنبال اثبات بزرگیت نیستی؟ بگو لامصب کدومه دوروز دیگه همه به عظمتت پی میبریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نیستم (sm70)د نمیگم لامصب (sm70)خب پی ببر به عظمتم چیکارت کنم دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HR_7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان مطمئنم بیانیه ها و نقل ها حاضر شده و همه منتظر دکمه خروج هستند (sm2)
تایمشم نمیتونی بگی؟حدس بزن حداقل الان خیلی شانست بالاستا 25%؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نمیتونم (sm70)شب جمعه حدس نمیزنم عمل میکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HR_7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ول کنید بابا
فعلا که نه بهداد کاموری نه فرشباف نه مدیر آونگ هیچ کاری نکردن
البوم که بیاد خیلی چیزا مشخص میشه
من خودم نظر شخصیم اینه که البوم با لیبل آونگ میومد معتبر تر بود تا پخش دیجیتال
یعنی اگه پخش فیزیکی نداره باید گفت خاک فقط...
نگو بابا استاد فرشباف ریپ آیتونز میزنه برات با کیفیت 320 (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آونگ معتبر نیست که کجا معتبره ، فقط لیبل استاد فرشباف سوئیت پلکان (sm2)
پخش فیزیکی استاد فرشباف همراه با قابلامه و ماهیتابه میارن داخل مشما درون قابلامه جیگری گرانیتی (sm2)
حسم اینه که آلبوم دیگه ای هم در کار هست...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته حدسه... شادمهر الکی آهنگ مونا بورزو رو حذف نمیکنه.
آقا یه خبر خوب (sm22)
چند دقیقه دیگه خروج میزنم آماده باشین (sm2)