آقا این ورژن های جدید کی ام پلیر چرا اینجوری هستن چرا انقدر اذیت میکنن هر کدومو نصب کردم یه مشکلی داشت یا تصویر فیلم بالا نمیومد یا زیر نویس خراب تحویل میداد.
نزدیک 200 مگ را پروند آخر درست نشد اه لعنتی
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا این ورژن های جدید کی ام پلیر چرا اینجوری هستن چرا انقدر اذیت میکنن هر کدومو نصب کردم یه مشکلی داشت یا تصویر فیلم بالا نمیومد یا زیر نویس خراب تحویل میداد.
نزدیک 200 مگ را پروند آخر درست نشد اه لعنتی
pot player نصب کن
*** تو کی ام پلیر.پات پلیر استفاده کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کـــــــــــیر*
موکل خواهشا از کلمات ستاره دار در جای درست استفاده کن ...
جاش درست بود دیگه
این جاکش کی ام خیلی کس کشه.ورژن جدیداش تبلیغ باز میکنه واس خودش
(sm51) چه حالی میکنی تو بیا یه حالم بده من خدا خیرت بده (sm2) یه تومن بهم وام بده ماهی صد بهت میدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف ... که واسه این محصولات به کار ببری ...
اهان از اون لحاظ
موافقم(sm2)
اینترنت آپشن رفتی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خره دارم سرما میخورم یه سر دردی دارم میخوام کلمو بکوبونم تو دیوار
کار میکس رو شروع کن چیزی نمونده تا تولدت ... (sm2)
نصفه شبی ول کن بیا همون کس بگیم حوصله داریا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدنم داغ کرده میخوام برم حمام الان هستین فعلا ؟ (sm2)
درنظر دارم سرود های انقلابی میکس کنم به تولدم بیشتر میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نه من میرم تو برو جقتو بزن(sm2)
عه .. 22 بهمن هم هست برو به آقا هدیه ش بده (sm2)نقل قول:
من نمیدونم چه کاریه خب این کیفیت تخیلی ها رو واسه فیلم ها میدن dvdscr چیه دیگه ... (sm98)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خا..
دیو چو بیرون رد فرشته درآید - اینو یه جوری هاوس بزنشنقل قول:
خب وایسا بهترش بیاد
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان یه حسی میگه بگیر
بعد یه حس دیگه میگه نگیر ...
اولشوتصوربکن.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوپس دوپس دوپس دیو
دوپس دوپس دوپس دیو
دوپس دوپس دوپس دیو(sm2)(sm2)
همون حسی که بهت میگ نگیر اون راست میکه وگرنه ک.یر میخوری (sm2)نقل قول:
فقط جک ریچرو بگیری اشکال نداره من چون فردا خونم فیلم خوبا هم دیدم اینو میگیرم بعدا بلوری اومد اونو میگیرم اینو پاک میکنم
خطر تو مخابرات بودی دیه ؟ سرعتت گفتی چند تاست از 1 تا 7 صبح ؟ رایگان ؟
الان 500-600 ولی یه دستی به سیما بزنم تا 1و خورده ای میره
2 تا 7
سرعت رایگان و غیررایگان فرق نداره
منم 2 تا 7 مثلا رایگانه ولی 4 به بعد میشه دانلود کرد .. 2 تا 4 میشه 10 کیلوبایتنقل قول:
نه خب صد در صد اگه رایگان باشه افت سرعت داره معمولا ..نقل قول:
مخابرات اصفهان مثله سگ پهنای باند داره اصلا کم نمیاره.فقط بستگی به کشش خودت داره
99%هست شبانش و 1کیلوبایتم افت نداره کس نگونقل قول:
من اینقدر دانلود کردم تمومه زندگیم پر شده باید برم اکسترنال 8 ترا بخرم
اینجوری که میگی باید خوب باشه اینجا مخابرات تخمیه رایگانم برداشتن چند ماه پیش
الان داره رایگان یا نه ؟ میخوام بدونم در کل ؟
دارم میگم داره خب.
فقط بپا مث من شیر نخوری همه ش به فاک بره (sm2)نقل قول:
من تو نوجوونیا بگا رفتم سره هاردام الان دیگه باتجربم
به بسته هم گلنار قرمز خریدم که روی جلدشم عکس یه دخترو زده همون کارمو میسازه امشب (sm50) (sm2)