تو که با اون پستیژت بیشتر شبیه اسبی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو که با اون پستیژت بیشتر شبیه اسبی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونکه 100%
من خودم یه دریا مشکل دارم نوید تا حدودیشو میدونه
اما با یه گوشه کز کردن و نا امیدی فقط خودمو داغون تر میکنم و اطرافیانمو دلزده از خودم
توکلت به خدا همه چی درست میشه مطمئن باش(sm10)
نگران باش حل نمیشهنقل قول:
یعنی بیشترم هست؟ (sm77)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نقل قول:
همینکه امیدتو از دست دادی یعنی کم اوردی
قوی باش مرد
پس فردا یه زن میخواد شونه هات پناهش باشه
دهن ... هنوز اینو یادتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
حل میشه به امیدِ خدا ...
(sm120)نقل قول:
مرا مرگ شیرینم آرزوستنقل قول: