نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من پری روز دیدمش (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من پری روز دیدمش (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
برتولوچی یِ کار گردان دیوونه ست (sm50)
پسر بدجور این افتاده تو دهنمون ول کن مون هم نیست یه یک هفته ای میشه میشنم سر سفره غذا میخورم به بابام میگم اون گفت که به شما بگم بابام هی میگه اون زلیل مرده چی گفت که تو انقدر میگی.
اون روز طرف ازم آدرس پرسید جواب دادم اون گفت که به شما بگم طرف گفته بله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(sm2)(sm2)(sm2)
آقا صابر یه خواهشی داشتم آلبوم ارجینال پاپ مثل آلبوم کما از حمید عسکری داری واسه فروش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پازولینی دیووانه ترررررر که جانش رو برای هنر و اندیشش از دست داد!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمرا اگر دیگه گیر بیاد ولی اصله آلبوم کمای 1 گریه های تو واسه من دیگه هیچ رنگی نداره نمیخوام با من بمونی اون موقع چجوری مصرف میکریم هی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه سری آلبوم پاپِ داخلی دارم ولی برای فروش نیستن .
کم کم توی انجمن قرار می گیرن .
کسی رو هم نمی شناسم که از این آلبوما برای فروش داشته باشه .
نقل قول:
پازولینی (sm50)
صابر فکر کنم تو هم مثل خودم هرچی گیرت میاد میدی پای دیسک درسته؟نقل قول:
به نظرت صابرجان حتما باید تهران رفت ولی من آدرسی ندارمنقل قول: