این ننه زاده خیلی دیوثه ! از آب گل آلود ماهی میگیره یه کسشری میگه میره به خیال خودش میخواد طرفدارای چاوشی رو بزاره تو خماری !
نمایش نسخه قابل چاپ
این ننه زاده خیلی دیوثه ! از آب گل آلود ماهی میگیره یه کسشری میگه میره به خیال خودش میخواد طرفدارای چاوشی رو بزاره تو خماری !
ادم نمیشه خیلی بی ناموسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا یه چیزی
تو پوستر نوشته هارملس رولر
رولر یعنی خط کش
چه ربطی داره
مثه ادم مینوشتید amirebigazand
ruler معنی حاکم رو هم داره ! یعنی حاکم بی ضرر همون امیر بی گزندنقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که مثل ندارد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیمت 1 تومن چیزی بهتری بلدی بوگو ..
برای خط دیگه م جشنواره شاتل ثبت نام کردم 50 تومن ریختم منتظرم مراحلش طی بشه پیام اومد تازه ..
(sm118)
خب با یه تومن همچین چیزی میشه خریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم می خوام یه سیستم جمع کنم(sm50)
زر نزن دیوث ا ترا هارد گرافیک مجزا میفهمی ینی شی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]