(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm27)
چه وحشیانه نیستی ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز زادروز فرهاد بزرگ تشریف داره ...(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من چیزی نه شنیدم .
شدن که میشه شکایت کرد . چون اون جا قانون درست و حسابی دارن .
از قرار معلوم توی 10 سالِ اخیر کمپانی یِ کلتکس خیلی از خواننده و آهنگ سازا رو اذیت کرده .
ولی دلیلش رو نمی دونم .
ارادتمندم محمد ِ عزیزم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط bahman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مث تو نمی تونم احساساتمو ب خوبی بنوسم(هرچند می دونم همه از لطف و معرففته) و از بزرگواری و ارادت قلبیم ب تو بگم که هر چند واضع و مشخصه و برای من همیشه برادر بزرگ و یاور روزهای تنهایی بوده و هستی...
چه شب هایی که از دردهای مشترک گفتیم و مُسکن ما عمو داریوش(بقول خودت ) بود...
خوشحالم که سعادت داشتم ی دیدار کوتاه و مختصر داشتم باهات، امیدوارم بزودی اتفاق بیوفته(sm127)
با آرزوی شاد و سلامتی برای داداش محمد مرد هنر و موسیقی(sm176)
چطوری دادا صابر؟(sm176)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا ی سایت معرفی می کنی که ارشیو کلی برنامه گلها رو داشته باشه باکیفیت خوب؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کره بز رو نیگا من چی گفتم این چی میگه
گنده هامون هادی و سینجول
هادی : میخوای کابل hdmi بخری ؟
بنجول : خب کاری نداره که میزنی یو اس بی تی وی سی دیشو را میندازی
اقا یه برنامه درست حسابی معرفی کنین که بشه فیلمها رو با هر فرمتی زیرنویسشو روش انداخت
یعنی زیرنویس با فیلم یکی بشه
- (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نویسنده : حجت شفیعی ( طرفدار اردشیر خان و از نوچه های پژمان راهبر )
بخونید جالبه ! ایشان از همان ابتدا مصر بود که مربیگری استقلال برای منصوریان زود بوده و ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنجول
پیشنهاد من اینه که اردشیر خان در اقدامی انقلابی و ناجیانه از سرمربیگری تیراختور اسعفا بده و بیاد استقلالو نجاتش بده
(sm120)
داداش محسن برنامه را پیدا کردی به ما را هم خبر کن دیشب اومدم فیلم کاپیتان آمریکایی 3 را ببینم صوتی پخش کرد کی ام پلیر را درستش کردم بعد زیرنویس خراب بود.
اینجوری زیر نویس میزد ک ه م ل و ز آبرو ریزی بود از خیرش گذشتم
فنجول
بنجول
سینجول(sm120)
اون دلکش هم زده؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنسرت تصویری رادیو ملی ایتالیا محمد معتمدی ... (sm50)
ایول(sm224)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره فکر کنم .
تو خودت که دیگه در جریان هستی .
حالا من نمی فهمم این کمپانی های خارجی همه شون اروپایی هستن که دنبال موسیقی یِ کلاسیک ایرانی می گردن یا شرکت های امریکایی هم هستن .
مثلا یه نسخه بهترین های دل کش رو تو قبلا زده بودی بعد تازه گی ها هم امیر flac اش رو ردیف کرد با کیفیت عالی .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من خودم از این دو تا تاپیک 47 گیگ دانلود کردم .
نمی دونم چه قدر کامله ولی کیفیت 90 در 100 شون 320 هستش .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عباس و میلاد هم دستی بر آتش دارن !
مرسى عزيز... حالا عباس و ميلادم راهتمايى کنن خوبه اما دگه فکرنکنم از47گيگ بيشتر باشه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت خوبش رو پیدا نمیکنی چون اصلا کیفیت خوب نداره
اگه میخوای کل برنامه ی برگ سبز رو برات بفرستم رو هم 7 گیگ نمیشه
نقل قول:
چرا فکر کنم بیش تر هم بشه .
چون بعضی از قسمت ها به طرز اسرار آمیزی غیب شدن .
حتی کسی نمی دونه اون قسمت های غیب شده با صدای ساز و آواز چه کسایی بوده !
به هر حال فعلا می تونی از همین 47 گیگ استفاده کنی .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره فعلا که کیفیت خوبش پیدا نمی شه .
ولی شنیدم صفحه ها و نوار های مسترشون دست 2 یا 3 نفر هستن .
شاید یه عمرِ ما قد نده که انتشار فایل با کیفیت تمام برنامه های گل ها رو بشنویم ولی بلا خره یه روزی منتشر می شن .
من برگِ سبز رو دارم نزدیکه 6 گیگه .
تو از کجا دانلود کردی !؟
یادم نیست ولی دانلود نکردم یکی از بچه هام رسوند بهمنقل قول:
ویس تو بازی از حال رفته با آمبولانس بردنش ... (sm54)
ممنون بابت لینک مدیا پلیر کلاکسیک تست زدم کاملا درست بود مرسی عزیز (sm10)
مادر این پرسپولیس
چقد قوی
تیم اردشیرم که رید مساوی کرد
اردشیر جان مثه یه شیر مرد استقلالی این فصل با تیراختور این قرمزها رو برا دومین فصل پیاپی تو کف جام بگذار
میلادی سریال taboo قسمت دومش چند شنبه پخش مشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت دومش پخش شده - قسمت سومش 7 بهمن میاد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای داد !نقل قول:
چه خبر خوبی دادی داوش
من فک کردم یه قسمتش فقط اومده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm66)
گمشو بابا خو گفتی دانگل من شه میدونم شی میگی ..
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]آخرين روز ميكس و مستر آلبوم چهارم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساسان جان من خودم ندارم، پی ش رو نگرفتم ولی سایت رادیو گل ها هست که آنلاین میشه شنیدنقل قول: