Fargo رو ندیدی؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
Fargo رو ندیدی؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقت نکردم..تو اولویتم هست که ببینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متنی که امین گذاشت واسه کاور فارگو هستشنقل قول:
پس میارزه به وقت گذاشتن واسش(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدون شکنقل قول:
2 بیت اول ملودی رو زدم (sm50) دیگه چشام وا نمیشه
ببینم چه میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیت سوم عجب ملودی شده بود .. اومدم دیدم رکورد نکرده (sm25)یادم رفت چی بود (sm1)
کشش ندارمم.... خواب (sm27)
بخواب ... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من این شعرو خیلی دوسش دارم مواظبش باش(sm74)نقل قول:
جسمم، تحمل روحم رو نداره! (sm74)(sm50)
(sm50)نقل قول:
خیلی درگیر خودم شدم، بیشتر خلوت نشینم، وگرنه اگر بخواهم کنسرت بدهم از همه موفق تر خواهم بود. نه تنها حوصله ندارم بلکه از کنسرت دادن بدم هم می آید. (sm50)
در دوران حیرانی هستم و سوال های زیادی دارم و نمیدانم چه باید کرد. کسی نیست که بگوید چه باید کرد. سوال هایم مدام دارد زیادتر میشود و من بیشتر اذیت میشوم و نمیدانم چه کار باید کنم به همین دلیل زده ام به بی خیالی و بی تفاوتی.
(sm50)
عجیب درگیر این آهنگم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Hold me close and hold me fast
The magic spell you cast
This is la vie en rose
When you kiss me heaven sighs
And though I close my eyes
I see la vie en rose
When you press me to your heart
I’m in a world apart
A world where roses bloom
And when you speak
Angels sing from above
Everyday words seems
To turn into love song
Give your heart and soul to me
And life will always be la vie en rose
اگر بگذارند بهتر از اینها را انجام خواهم داد!
(sm50)
باید ادامه داد مثل چریک پیر (sm50)
ما پیش می رویم روی طناب دار
تفسیر شعرمان عرعر و قارقار (sm50)
یادتونه بتون گفتم محسن جدیدا یه جوری شده زده به بیخیالی سرخوش شده ... (sm50)
(sm50)
این مصاحبه ش پر از نکته بود (sm50)
روح بزرگ من دیدی دنیا چقد کوچیکه(sm27)
همتی کن با این زرد شمالی (sm50)(sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
اشترم امدی درش بیار از زیپ بزن اپلودباز
(sm2)اصن معلوم نیس اون دوست مخفی کیه
یعنی واقن خاک عالم بر سرتون که مدرکتون بذارن رو هم یه زوم کن در میاد دیشب هیچکدومتون عرضه نداشتین pdfکیفیت اصلیو بذارین حالا عباس یه چیزی گذاشت شما اسکلا خودتون چلاقین برین سایت چک کنین
(sm2)سجاد خوشگله ورق بزنین صفه 11 مصاحبه رو بدین
(sm98)اشترم کجایی نرفته باشی بخوابی
(sm120)
ممر کیون گنده تو چه غلتی میکنی پاشو دیگه
(sm2)ها راستی یادم نبود میره کارخونه کلوچه پزی
حتی اگر سریال بین نباشید، حتما اسم «برکینگ بد» به گوش تان خورده؛ سریالی که طی پنج سال روی شبکه ای ام سی رفت و توانست مخاطبان زیادی را با خود همراه کند و جوایز بی شماری به دست بیاورد.
موسسه تصویرگستر پاسارگاد حالا تصمیم گرفته این سریال 62 قسمتی را دوبله و روانه بازار کند. در اینستاگرم این موسسه پوستری از سریال دیده می شود با عنوان فارسی «افسارگسیخته» اما توضیحی بیشتر درباره آن ذکر نشده.
سریال «برکینگ بد» در مجموعه نگاهی اعتراضی به سیستم ایالات متحده آمریکا دارد اما آنچه در عرضه این سریال عجیب است، محوریت آن یعنی تجارت مواد مخدر و به تصویر کشیدن چگونگی تولید و همچنین استعمال در طول سریال است
(sm27)میدونستم بالاخره این ایتونز بین من و اشترم جدایی میندازه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]*
(sm120)
نامه سرگشاده صادق زیباکلام به علی مطهری[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
کد آوای انتظار آهنگ قطار چرا نیست؟
Taylor Swift - Bad Blood feat. Kendrick Lamar - Music Video
اشترم اومدی بزن