تو دزیره اونجا که میگه شوق تسلیم تو بودم مثل شماعی زاده میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
تو دزیره اونجا که میگه شوق تسلیم تو بودم مثل شماعی زاده میشه
نقد بنويسم منتشر ميكنيد ؟ (sm120)
یعنی سطح شعور رو نگاه کن ! اومده گفته چون بعد چند بار شنیدن قابل زمزمه شدن نیست پس از خاطر می رود ! (sm25)
این خودش ی امتیاز آلبوم هست به خاطر فضای سنگینش که بارها و بارها شنیده بشه و تازگی داشته باشه برای مخاطب
(sm77)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshi esghame [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر بود تو کاور میزدننقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقد بنویسید :)) شماعی زاده رو خوب اومدی :)))
ممر یوسف و نکوبی (sm120)
شعر دروغ از آلبوم جديد داريوش
در گير و دار ِ محكمه ميزان درغگوست
در كشوري كه رعيت و سلطان درغگوست
تشخيص گرگ ها چقدر سخت مي شود
در گله اي كه حضرت ِ چوپان دروغگوست
(sm172)
به نام آهنگساز شنوا
امروز شنبه است.
اولین روز هفته در ایران.
بسیاری از صاحبان اندیشه بر این باورند که اگر اولین روز هفته، آرام و با لبخند سپری شود، تا انتهای هفته لبخند و آرامش، یاران شما خواهند بود.
امروز شنبه است.
اولین روز هفته و اولین روز انتشار رسمی دنگ شو در ایران.
از امروز هر فروشگاه معتبری، «اتاق گوشواره*» خواهد داشت.
دنگ شو - شنبه - ۲۶ ماه مهر
(sm19)چش هیز بزغاله من چطوله کدوم گوری بودینقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نتم قطعه هنوز وصل نشده ..الانم مغازه ی دوستم هستم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)از اون موقه قط بودی دیگه اینروزا یکی دو روزه وصل میکنن کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد شانسی باو پشت بند شانسی ..خورد به عید و دوباره یه روز سایتشون ارور می داد یه روز پول به حسابشون نرفته بود ..باز خورد به جمعه...شانس منه دیگه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یعنی این غلومی هر چی گاو مث خودش بوده جم کرده دور خودش اومده به اینا گفته عکس کاور پوستر خارجیِ یارو کامنت گذاشته با عرض پوزش این کاورتون از یه پوستر خارجی گرفته شده (sm2)اینا رو کی ریده خداییش
نقد بنویسید :)) شماعی زاده رو خوب اومدی :)))
یارو خودتی :))
(sm30)
(sm2)تویی ؟
اقا شرمنده (sm25)
(sm30)(sm30)
من با عرض پوزش نگفته بودم گفتم ی الدنگی شب قبل این پوسترو با مشخصات اهنگ خارجی تو سایت گذاشته بود تو همین تاپیک:))
(sm30)
ای بابا من دارم فیسو میگم پسر جان تاپیکو نمیگم که پس اصن تو نبودی (sm120)نقل قول:
سلام با عرض پوزش باید بگم که این از یه پوستر خارجی گرفته شده
(sm70)نخندین لاشیا طرف یکی دیگس
(sm2)تا حالا نديده بودم الي از كسي معذرت خواهي كنه (sm2)(sm2)(sm2)
بازم یارو خودتی:)) مردم از خنده:)) چرا این شکلکای تخمی برا من کار نمیکنه!!
اشترم راهنماییش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو اينجا كپي كن فرمول ِ هر شكلك رو كه ميخواي (sm120)
ریدینقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون بود تقريبا (sm2)
تا دیشب خوب بود.. الان کلا شکلکارو که میزنم عمل نمیکنه.. کوکی هارو پاکیدم اما اثر نکرد
موزیلا
32 فکر کنم
مشکلش مثکه همین کنترل بود(sm120)دمت گرم امیر(sm10)کلا ادیتورش پریده بود
الی کسی قرار نیست نقدی ، تفسیری چیزی بنویسه؟
منظورت کیان بچه های خودمون یا دیگراننقل قول:
شماها تو چاوشی نیوز و باران
ممر قراره یه نقد کلی بنویسه با سجاد چن نفر دیگهنقل قول:
از بیرون کسی شعرارو تک تک نقد کرده؟نقل قول:
همین که گذاشته خیلیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همین بزن دیگه ارزونترم در میاد راحت با کاورا (sm120)