[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این باز بهتره چن تومن بذارم روش ..
شبیه تاپ لپ خودمم هس بیتره .. :l
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این باز بهتره چن تومن بذارم روش ..
شبیه تاپ لپ خودمم هس بیتره .. :l
زر نزن بابا عقلت همن قد دیگه به خاطر یه ترا بودنش می گیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نمی فهم یعنی شی تو می فهمی یعنی شی گفتم که این برا بچه مدرسه ای ها خوبه(sm2)
گرافیکش هم که رادئون هست جی فورس هم نیست(sm2)
اقا برو بگیر حالشو ببر(sm70)
گرچه حرفای بالات همش کوسشره ولی میخوام لنوو رو بگیرم cpu , گرافیک خیلی خوب تو این قیمت داره ..
اره باووو این بهتره از اون گرافیک جی فورس هستش سی پی یو Core i3نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو عقل نداری شک نکن چی شد می خواستی اون رو بگیری دیدی به راه راست هدایتت کردم(sm2)نقل قول:
مرتیکه گول هارد 1 ترابایت رو خورده نه گرافیک درست و حسابی داره نه سی پی یو درست و حسابی(sm2)
اون رو بگیر اون بهتر
پشمک اینطوری نیس من همی الان انتخاب کرده باشم اینارو ..
الان چن روزه دارم تحقیق میکنم ..
بین ده ها مدل این 2 تا رو انتخاب کردم ..
کم مونده توی اوشگول منو دس بندازی ..