وقت ندارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
وقت ندارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرا این ده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد اوشال از بزرگترين تنظيم كنندگان تاريخ موسيقى پاپ ايران، شب گذشته در گوشه اى از غربت خاموش شد. او از تاثيرگذارترين موسيقيدانهاى دهه پنجاه به شمار ميرفت(مى رود). فرم اركستراسيون و آكمپانيمان منحصر بفرد و تنظيم براى اركستر بادى و زهى، استفاده از فواصل نامطبوع كمتر شنيده شده، كارنامه درخشانى از او به جا گذاشته است. زنده ياد بابك بيات هميشه نام محمد اوشال را بر زبان داشت و به گفته خودش از او بسيار آموخت.
حيف...(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنت بر غربت و روزگار (sm50)
صدای شادی یوسفیان (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی جنسای این سایت اصله ؟ میخواستم باتری گوشی بخرم (z3 compact) مغازه گفتن 90 تومن چند سایت زده بوده 75 تا 85 تومن ولی این زده 49 تومن؟؟
واچ داگز کرک شد (sm224)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد تابو ارزش دیدن داره؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm196)(sm120)
من که کلا اهل سریال دیدن نیستم ، اینو فقط به خاطر تام هاردی گرفتم و واقعا هم ارزش دیدن داره ، خیلی خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این مافیا بازیاست که فقط رو دیالوگ میچرخه یا فراز و نشیبم داره؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دو قسمتی که ازش اومده عالی بوده ، همه چیش خوبه مخصوصا بازی تام هاردی ، داستان داره ، قصه داره ، دیمی جلو نمیبرن سریال رونقل قول:
بزارم تموم بشه بعد ببینمنقل قول:
دمت جیز(sm10)(sm120)
فکر کنم کلا 8 قسمت باشهنقل قول:
این مینی سریالا معمولا خوب درمیاد(sm173)نقل قول:
تو این شب قطبی که فردایی نداره
بیدار میمونم که خورشیدُ ببینم ... (sm50)
من با توام پشت همین پلکای بسته(sm50)
میلاد پازل چرا ریده..اینام ی مدت بالا بودن بعد شروع کردن به ریدن...تکرار و تکرار و ریدمان(sm25)
دلتنگی زیبا بود(sm50)
واسه خودشون خوب کار میزنن (sm120)نقل قول:
من خودم پیگیر کاراشون بودم ولی قبول کن 1 سالی میشه افتادن تو سرازیری..ریدن درواقع..(sm120) چند وقت میشه ی تنظیم خوب واسه کسی نزدننقل قول:
نه تو البوم احمدوند بودن..نه دیگه میثم ابراهیمی ازشون کار میگیره ....دیگه تهش نگم برات بوده(sm2)
اینا موج به حساب میان دیگه یه دفعه میان یه خورده شلوغ میکنن و بعد دیگه آروم میشن (sm2)نقل قول:
موج جدید راه نیفتاده..کوشان بود اینا پشتش اومدن تو این سبکا..فعلا بقیه تو موجای دیگه کار میکنن رو این موج دیگه کسی نیست کار خوب بزنه(sm2)نقل قول:
آه خواب آلودگی بی تو در چشم عاشق نیاید
تنها ماندم کسی جز تو شاید نشاید که آید ... (sm50)
فعلا دور دورِ مسیح و آرش Ap تشریف داره (sm2)نقل قول:
اینا چندسالی میشه با همین دور دارن میرن جلو(sm120)نقل قول:
تموم میشن اینا هم ... در حال حاضر فقط چنین کنم چنان کنم رو بورس کارِ ... (sm2)نقل قول:
تمام نا تمام من، با تو تمام مى شود... (sm50)
همین حوالیه(sm2)نقل قول:
هر که رو میبینم دارم حامد همایون گوش میده ... (sm54)
هیشکی یزدانی گوش نمیده ... (sm81)
دوتا چتر هم خوب بید(sm50)
فعلا حال همه عاولیه(sm2)
نزديك به ٢٠ سال از آلبوم اولم "شهر دل" كه از اشعار حضرت مولانا بود ميگذره ...
دوباره دارم رو ديوان شمس كار ميكنم ... (sm50)
بیخود شدهام لیکن بیخودتر از این خواهم
با چشم تو می گویم من مست چنین خواهم
من تاج نمیخواهم من تخت نمیخواهم
در خدمتت افتاده بر روی زمین خواهم
آن یار نکوی من بگرفت گلوی من
گفتا که چه می خواهی گفتم که همین خواهم
با باد صبا خواهم تا دم بزنم لیکن
چون من دم خود دارم همراز مهین خواهم
در حلقه میقاتم ایمن شده ز آفاتم
مومم ز پی ختمت زان نقش نگین خواهم
ماهی دگر است ای جان اندر دل مه پنهان
زین علم یقینستم، آن عین یقین خواهم
شاهزاده از دنیای موسیقی کناره گیری نکرد و با قدرت برگشت ... (sm120)
از اولشم کس میگفتن.مگه دیوانست
گفت پیجو میبندم و شاید کلا اینکارو یعنی پیج و میج و تلگرامو گذاشتم کنار اونم معلوم نیست واقعا خودش گفته باشه
برعکس تو من خیلی دوست دارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هَن؟نقل قول:
تازه از کمپ برگشته بودم یادم میاد شاهزاده آهنگ خیلی دوست دارم را خونده بود.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون زمان یادت میاد لقب مهدی احمدوند شاهزاده نبود بهش میگفتن مهدی شاه.
بعدش که موزیک نارفیق را خوند که دیگه خیلی سر زبون ها اومد.