نه.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر اگه کاور البوم دنیای این روزای من رو داری بهم بده لطفا... البته اونی که اسم عوامل نوشته شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم اینجا کلا همه البوما دیر میاد اینم که باربد بدتر ! اینهمه پا میشم میرم اونجا نیومده اگرم بیاد باس 10 تومن پول بدی کاورم نیس دو تا کلیک میکنی میگیری دیگه
بیپ تونز پیش فروشه چطور بگیره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
خب میذاره دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب تو گفتی بیپ تونز نمیذاره این چیزا رو پاشو برو وقتی گذاشته دیگه مث شاسکولا کجا برمنقل قول:
(sm19)نقل قول:
(sm120)
(sm172) روزگار
در هر خیابان گریه کردم گریه من را کرد(sm74)نقل قول:
خیابونای خلوت نرونقل قول:
مهر اهنگ خیلی اومد بر خلاف شهریور
قیمت هیولای 707 اسبی چارجر SRT Hellcat ... دقیقا 63 هزار و 995 دلار(sm77)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه(sm81)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی چاقو زدن تا 1 سال تو همه عکسا نشون میداد.. حالا بیاد خودکشی کنه(sm70)نقل قول:
سیگار دوبـاره(sm50)
عشق است اواتار سالارت(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza_ashabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوکــــــرتم(sm10)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این انصار نمیدونم چی چی گند زدن به قانونو همه چی(sm74)
نقل قول:
اگه خودكشي هم بكنه يه جوري اين كارو ميكنه كه بتونن نجاتش بدن (sm120)
نقل قول:
چقدر وحشتناك بود (sm81)
منتظر باش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
دو تا خبر همزمان منتشر شده ---
1---- قربانیان اسیدپاشی های مشکوک مرتبط با بی حجابی در اصفهان/ قربانیان بیش از دو نفر هستند
2---- عامل برگزاری مسابقه اینترنتی مدلینگ به اتهام انتشار تصاویر غیراخلاقی دختران دستگیر شد
یه آدم با اکانت مجازی و فیلــتر شکن را از توی فیسبوک مثل آب خوردن می گیرن و مجازات می کنند ---
ولی چهار تا اراذل که سه هفته است دارن به زن و دختر مردم اسید می پاشن نمی تونند دستگیر کنند ---
جالبه --- (sm98)
(sm169)
شنبه 26 مهر1393 ساعت: 12:46 توسط:سهیل الیاس تو تو جواب دادن دست کمی از رضا نداری کلا اعصاب ندارید هرکی یه سوال میپرسه یا انتقاد میکنه بالاخره باید ضایع بشه
پاسخ:
اون کامنتو من جواب ندادم ، مسخره و ....
رضا بود
(sm2)یعنی عجیب دیوثیه ها
تا هفته پیش چنات اینارو قهوه ای می کرد که همه داشتن می رفتن (sm2)الان ژست مطلومیت گرفته (sm30)
(sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)خسته..کلاس آخرو پیچوندم کی حال داشت تا 7 بمونه (sm3) خونه (sm50)نقل قول:
(sm176)سِیُمنقل قول:
کاش رو بازی منچستر سیتی شرط میبستم (sm81)
امروز تو تاکسی نشسته بودم 1 دفه دختره گفت چی؟
من : هیچی
دختره : چی؟
من : به جان خودم هیچی
من : خدا شاهده هیچی
من : اقای راننده جان مادرت وایسا میخوام پیاده شم
راننده : بشین سر جات خانم داره عطسه میکنه.. !!!(sm2)(sm30)
(sm77)(sm2)
93/07/26 14:00 نتیجه نهایی
گل گهرسيرجان 1 - 0 سپاهان
(sm25)(sm2)
(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
بايد عين خودشون رفتار كنن اول اسيد بپاشن تو صورتشون زجرشو كه كشيدن بعد اعدام (sm81)
دهنت سرویس (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا؟(sm70)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]