دیگه ندیدمش خبری هم ازش ندارم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیالش شدم وقت تلف کردم فقط این مدت
نمایش نسخه قابل چاپ
دیگه ندیدمش خبری هم ازش ندارم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیالش شدم وقت تلف کردم فقط این مدت
درکت می کنم !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باقی عمری که باید با بد و خوبش بسازی (sm50)
قوی بودن و زن و شونه و... (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با حرفِ یکی دیگه امیدم بر باد نمیره
خجسته نیست
من اینطوری ـم شاید بقیه نیستن نمیدونم
اما پول همه چیز نیست به نظرم ...
خداییش اون تیکه رو منم کلی خندیدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی که برای احساست ارزشی قائل نیس باید تو دلت بکشیش رفیق (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید اهل کجایی؟
نقل قول:
عمریست تا به راه غمت رو نهاده ایم
روی و ریای خلق به یک سو نهاده ایم (sm98)
ما هم یه روزی خواهیم داشت (sm19)نقل قول:
اتفاقا پول الن همه چیزه با پول عشق و علاقم خودش میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]