منظورم اینکه از سیدی بیبی بزن
نمایش نسخه قابل چاپ
منظورم اینکه از سیدی بیبی بزن
نسخه فیزیکی اگه بیاد کیفیت اصلی به هر حال پیدا میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان تقدیر کیفیت اصلیشو امیر گذاشته چون نسخه فیزیکیش دست دوستان بود
اگه نسخه فیزیکی باشه صد در صد کیفیت بهتری دستمون میرسه
چی کار کردی پسر؟(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس خیالی نیس کو؟ (sm74)
تو رو خدا آلبوم های غیر رسمی هم بگیر.
فقط آلبومای رسمی سیدی داره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا باهات موافقم ولی حالا که نداره حداقل به شعور ماها احترام بزارن و کیفیت اورجینال واقعی رو واسه دانلود بزارن ... من فکر میکنم نسخه فیزیکی آلبوم مثل آلبوم اعجاز گوگوش که اولش فقط دیجیتال منتشر شد و بعد از دو ماه فیزیکیشو منتشر کردن ممکنه نسخه فیزیکی این آلبومم با دو یا سه ماه تاخیر منتشر بشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه یه ریپ 320 بزنن بیرون بدن که افتضاحه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من wav یا flac میخوام (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترس من اینه یه روزی فرشباف ریپ 320 بزنه دهن طرفدارای شادمهرو سرویس کنه
سلام فربد جان خوبینقل قول:
خبری از پیمان نیست
فرشباف رو بیخیال چون به نظرا زیاد اهمیت نمیده بیایم به این آرمین هاشمی و محمد فلاحی یا بهدادکاموری تو فی س بوک و اینستاگرام پیغام بزاریم که کیفیت واقعی و حجم بالا رو برای فروش بزارن