عجب بازی بود (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
عجب بازی بود (sm120)
(sm120)گزارشگره چقد خنگ بود نه گفت پنالتی نیس نه گل اولش که افساید بود هیچی نگفت (sm2)
امشب ساعت دوازده و نیم برنامه موزیک نشون میده من و تو
گفتن یکشنبه که ساعت 21
این جدول برنامه ها تو سایت منو تو ساعت لندنه یا تهران
همینو نتونستین بفهمین کی میذارن
خب باید کات بشه یکی ضبط کنه بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید فک کردم امروز یکشنبس ولی الان تو سایتش تیزرشو دیدم نوشته بود 12:30 روز دوشنبه که میشه فردا شب 12:30نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه عزیزم ساعت 21
اوکی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین تصویر عمرم
عکس زانو زدنم بود
(sm25)(sm50)
free video dub
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه عصر بیخودی هوا میرینه به روحیه آدم (sm3)
محمدرضا مقدم - قرص های بی اثر (sm172)
ملودی مشتی ماشالا فریدون فروغی (sm54)بلوز
بعدازظهر های سگی سگی سگی(sm172)
(sm2)ساوهمپتون همچنان داره میبره
حسن چقدر بردی؟(sm120)
من حدس میزنم که جنون...(sm54)
تو ببند
همون اشترم باش کافیه
گزارشگر بازی رئال چه باحال بود (sm120)
ژابی :رئال مثل راک ان رول هست و بایرن مثل جاز (sm120)
چکار دارن می کنند واس این تتلو .. میگن ی دختر 14 ساله خودکشی کرده (sm2)
شانس ما ازپلیپکوئتا اخراج شده(sm50)خدا کنه مورینیو و یووه و رم هم ببرن ما 20 تومن کاسب شیم (sm120)
حسن اگه همه تیماش ببره 350 کاسبه (sm120)
رونالد کومان(sm118)نقل قول:
5بازی مونده هنوز(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
150 کاسبم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پنالدو(sm118)
آآآآ مشتی ماشالله، آآآآ حقه ای ولله(sm118)
قصه همشهری امیرنقل قول:
بازیکن تیم حریف هم اخراج شد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما که همسر خود را همیشه دوست ندارید (sm1)
(sm120)نقل قول:
آلبوم دنگ شو امروز اصلا نیومده فردا میاد
کسی این مشتی ماشالارو نداره؟ هر چی هست کنسرته (sm98)
آلبوم مدرن تاکینگ خیلی خوب استقبال شده 21 هزار بازدید
(sm2)الان من با گوشی یه چی رکورد کنم بذارم اینجا 30 هزارتا دانلود میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه بازدیدها رو ببین(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]