دیدم همه ضرب المثل میگن این اومد تو ذهنم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیدم همه ضرب المثل میگن این اومد تو ذهنم (sm120)
یکی عکس محسن رو که رو صندلی خوابیده دستش رو گذاشته رو سرش رو میده
بله دیگر موسیقی سنتی کشش ندارد!!! طرز فکرو...
موسیقی تبتی میشه تو مایه های بهرام گور؟
تو مستند ابی یه دختره یونانی میخوند..نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نداره دیگه..وقتی تلفیق بشه جذابه وگرنه چیزی جز تکرار نیست
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که جایی شیر نکردم
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس رو کسی نداره یعنی ؟؟؟ ممر وبت چه مرگش شده باز ؟ یه عکس اومدم بر دارما
تلفیقی از خودِ سنتی خیلی خلاقیت بیشتری میخواد و سخت تره ..یعنی یه نگاهِ بالاتریِ .. الان کی با آلبوم سنتی تونسته حرکتی بزنه تو این چند ساله؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرکی سروصدا کرده تلفیقی بوده..از همای و همایونو نامجو گرته تا بقیه
وقتی یه ایده رو هی تکرار کنی به تکرار می رسی.. اون دیگه مشکل خود هنرمنداس نه مشکل تلفیق
از تو دیگه انتظار نداشتم ممرنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی چی کشش نداره؟
جای مانور نداره دیگه الان اونایی که سنتی کار میکنن یه آلبوم خوب ازشون نام ببر تو چندسال اخیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم پالت خیلی خوبه(sm111)
واقعا پیشرفت کردن
کشش نداره دیگه، چیش کشش داره؟ هر ایده ای بود دیگه اساتید به بهترین شکل انجام دادن .. محسن داره میگه نباید به موسیقی سنتی با دید بسته و متعصبانه نگاه کرد.و.باید بهش آلترناتیو نگاه کرد تا همیشه جذاب باشه و بشه نوآوری کردنقل قول:
کسی نگفته موسیقی سنتی ایران کرسی شعره که..گفته الان دیگه کششی نداره و کسی رو نمیگیره جز خودشونو
همین بر سماع تنبور پور ناظری ها
نظر من هم به نظر ممر نزدیکتر است (sm120)
نقل قول:
(sm2)عمو جان پورناظری که خودش پرچمدارِ آلترناتیوِ
افرین نکته ی خوبی رو اشاره کردی این که کسی رو نمیگیره یه بحثیه این که کشش نداره یه بحث دیگه مثل این که بگی دوران صامت سینما کشش نداره، در حالی که هنوزم دیدن اون آثار واقعا کشش داره و میشه بعد 80-90 سال هنوز هم بهش نگاه کرد، این که مخاطب قبول نکنه یه مبحث دیگه ست، این که هنوز دوزان سینمای صامت کشش داره با فیلم آرتیست مشخص شد که تازه اون هم اثر درخوری نبود، پس ئنباید بگیم کشش نداره، مساله اینه که مخاطبی که میره دنبال رپ دیگه نمیاد سمت سنتی، کسی که پست راک گوش میده دیگه نمیره سمت سنتی، آره میشه با تلفیق فضا رو تلطیف کرد ولی نمیشه گفت سنتی کشش ندارهنقل قول:
نه خنده مونده برام
نه گریه مونده برام
(sm118)
نه چارتار نه پالت اینا اصلا تلفیق سنتی درس حسابی نیستن..پالت که داره موسیقی پاپ کلاسیک دهه 40 رو میخونه با تنظیم جدید..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم گروه مانوشانو گوش کنن ببین تلفیق سنتی با موسیقی جز چقد میتونه فوق العاده باشه و چقد تنظیما پر شکوه! اونو میگن تلفیق نه اینا که چیپ هستن
همایونم اولش سنتی خوند ..عالی بود .. اونالیی که سنتی بودن هنوزم عالی هستن و تا آخرم عالی خواهند موند ، کسی تو این حرفی نداره.. نکته اینجاست که دیگه اثری خلق نمیشه! اگه آلترناتیوی انجام نشه
وقتی هم چیزی خلق نشه کششی نداره..صحبت قدیم ها نیست..صحبت الانِ
امیر چارتار که تلفیقی نیست فقط یه موسیقی غیر استاندارد
خیلی دلم گرفت تو اون پیاده رو
این بازیا چیه باید میومدی
دنیامو غم گرفت گم کردمت تورو
حتی یه ثانیه باید میومدی
تو مهربون تر از هر کی دیدمی
بودی اگه هنوز شاید میومدی (sm81)
تو مملکتی که اکثر خواننده هاش و آهنگسازای بزرگش با همدیگه مشکل دارن
دیگه هیچ نوع موسیقی کشش نداره
هر که رو هم که میبینن خوبه سریع زمین میزنن
ورورد BMW i8 به فرودگاه(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چارتار شعراش هم میخوره به سنتی (sm120)
خواننده اش هم مثل خواننده های سنتی میخونه (sm120)
هر حرفی بوده تو اصلش زدن
به نظرم برای تلفیق باید سبکایی که میخوان تلفیق کنن بریزن رو هم نهایتا یه موسیقی بیرون بیاد که ویژگی همشو داشته باشه نه اینکه رو ملودی پاپ و تنظیم الکترونیک چه چه بزنینقل قول:
بازم نمی دونم شاید من اشتباه فک میکنم
محسن چاووشی : البته در گذشته چند کار چرند خوانده ام که دیگر تکرار نمی کنم (sm2)
: در آلبوم جدید 3 شعر از مولانا وجود دارد ؟ (sm189)
دایورت به مستند آرامش با دیازپام 10
خداییش منتظر همچین مصاحبه ی کوبنده ای بودم (sm50) به نظر من که موسیقی سنتی 10 درصد مردم هم گوش نمیدن ! اگه بخوان راک خالص بخونن که اصلا هیچکی گوش نمیده ! پس چه بهتر که موسیقی تلفیقی باشه ! شعر کلاسک خوب چه کسی بهتر از مولانا موسیقی هم یه موسیقی تلفیقی ! فکرش رو بکنید یه شعر از مولانا باشه یه کار آلترناتیو یا پراگرسیو یا مثلا سمفونیک راک اون وسطشم که سولو گیتار الکتریک بزنه (sm81)
من سنتی گوش میدم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه ایندفعه کارایی که از مولانا خونده واقعا خفن باشه (sm50) ک. به کو خیلی خوب بود.... شیرمردا هم سرشو بریدن
تو جزوه همون 10 درصدی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خداییش بعد از این مصاحبه شدیدا به آلبوم " چنگیز " امیدوار شدم (sm50)! ولی حیف تا بعد از محرم و صفر بعیده اومدنش
به نظر من که هر 3 تا کار مولانا میترکونه اساسی ! (sm50) فقط خداکنه تنظیم های درستی بزنه مثل " قراضه چین" یه چیز دم دستی درنیاد (sm25)نقل قول:
و از همه بیشتر نگران تنظیم های صفاریانم (sm25)
(sm120)ماکتِ قراضه چینِ ورژن قبلی بسی تاثیرگذارتر بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیزی که ذهنم رو مشغول کرده :نقل قول:
موسیقی تبتی (sm1)
همایون شجریان (sm127)
منم یکی از اون بدبختام (sm74)نقل قول:
(sm169)
سال تا سال رو برا چی گذاشتن تو آلبوم (sm3)