غیر آزار ندیدم چو گرفتارم دید (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
غیر آزار ندیدم چو گرفتارم دید (sm50)
(sm25)
(sm50)
قاسم خان، باهاس ی شب بیشینیم تا صبح به وینیستون کِشی و به آهنگای ایرج مهدیان گوش کنیم: ای دل اگه هوس بود، همون یه دفعه بس بود، ای دل اگه هوس بود... (sm81)(sm50)(sm184)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
شمااشاره کن ما با سر میاییم یاد قدیما بخیر.............
(sm149)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elegance [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علم چیه ؟ دینی داریم ... (sm50)
دایه دایه؛ وقت جنگه… قطار که بالا سرم؛ پرش دشنگه… پرش دشنگه…
ای مادر! هنگام جنگ است… قطارِ بالای سرم؛ پر از فشنگ ست...
(sm50)
میت لوف هم رفت (sm74)
تو این غربتی که هستم دارم میمیرم حالیت نیست
بازم دستتو تو دستم میخوام بگیرم حالیت نیست(sm50)
(sm50)
سلام اعضای محترم فروم
یک سوال داشتم، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
یک سری از دی وی دی ها رو وقتی از روی DVD اورجینال کپی میکنم روی لپ تاپ یا پی سی، فایل های مربوط به منو اجرا نمیشه
کسی میدونه دلیلش چیه، و ایا پلیر خاصی میخواد برای اجرای منوی دی وی دی
روزگاری پیکری بر پیکری پیچید.
من به دنیا آمدم ، بی آنکه خود خواهم.
(sm50)
(sm72)
(sm50)
پرنده مردنی ست ... (sm50)
من هر چی بگی کم بلدم ، جز غم
هر چی بگی غم بلدم
نفرت و خشمم یکم بلدم
چیکار کنم ?! دیدم ، غلطم ... (sm172)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این اثر تنهاتون می زارم ... (sm50)
(sm50)
با سقوط دستای ما در تنم چیزی فرو ریخت, هجرتت اوج صدامو بر فراز شاخه آویخت ... (sm74)
اینجارو فقط برا سیگار کشیدن زدین انگار (sm70)
(sm50)
(sm45) قبل از کارای شب جمعه حال میده بساطِ قلیون کشی... آهای خانم، پس چی شد این ذغال وامونده!؟
(sm50)
...........
(sm50)...
به قهوه خونه ای که توش قهوه نیست خوش اومدی(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
پیروز خواننده به شدت مورد حمله در آلانیا قرار گرفت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
(sm173)
(sm50)
سفید میشه موهات
سرد میشه دلت (sm50)
(sm50)