تو پیج کبیری هستم این میترا باز اونجاس داره زر زر می کنه فک کنم پریوده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو پیج کبیری هستم این میترا باز اونجاس داره زر زر می کنه فک کنم پریوده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خییییییلی کسخله به جان خودم سنش زیر 15 ساله ! صحبت هاشو بخون خندت میگیره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای گل صد برگ صد باغ و بهار
باز امشب بیقرارم بیقرار ... (sm50)
اره باوووو اصلا نمیدونه موسیقی چیه (sm2)نقل قول:
خیلی بی سواد خیلی(sm2)
انار نخل خنده را شکوفه کن به لب بده ... (sm50)
صدای کبیری واقعا حالم بهم زنه (sm3)
تا کامنت میزاشت می گفتم کی به تو گفت از زیر پتو بیای بیرون ؟ زود باش برو زیر تا تشک سرد نشده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
(sm50)
(sm118)