چرا نوشتن تا ساعاتی دیگر همون فردا خوبه دیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا نوشتن تا ساعاتی دیگر همون فردا خوبه دیگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی چارتار خوب بود؟ بگیرم یعنی(sm25)
چرا اینستا رو مرورگر بالا نمیاد دیگه(sm172)
الان ای ام دی بی کامل عکساش لود میشه عوضش اینستا بالا نمیاد..هربار سیخو میکنن ی جا(sm2)
دو سه ترک گوش کردم حوصلم سر رفت قط کردم حالا بعدن سر فرصت باقیشو بگوشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مشکلم با اینا اینه هرچی ازشون گوش میدم همه شبیه به همه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیک ویدیوش رو پخش کرد 2 بار حتی ولی اصلا تو سایت ها پیداش نمی کنمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجور وقتا برای حال دادن به شبکه ها با تاخیر میذارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی گوه تو سلیقت 4تار یکنواخت هه ولی من با 2 ترکش حال کردم ..
موقعی که من فاکتور شبانه تا سال بعدو دادم قیمتا و حجما فرق میکرد حالا سال بعد همی سرعت 8 مگ ماهی 50 تومن رو میگیرم خوبه دیگه بدون نت شبانه 350 گیگ بت میده ماهیانه نصفش بین الملل