چی هست
نمایش نسخه قابل چاپ
چی هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت آپلودم عالی هم باشه زود تر 9 نمیشه !
تازه 9 من آپ کنم تا امیر ردیف کنه توی سرور طول می کشه .
محسن کسی دیگه به سی دی اورجینال بها نمیده امیر روسه شرکت کلتکس، ترانه، پارس ویدیو، آونگ کشید.
اینور آبی ها را هم که داره Wav و Flac میزنه آیتونز و آمازون و .... خودشون تا الان حسابه کار دستشون اومده.
من میدونم چه میگی ولی هم حوصله میخواد هم بلد نیستم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی تاپیک هم چند روز یه پست گذاشتم برای 7 نفر فرستادم که رفتم یه هارد 3 ترا باهاش خریدم و دی وی دی هم چند تا خریدم باهاش
(sm54)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیپِ نوهد (sm77)
- (sm50)
پول میخای دربیاری حوصله نداری...دیگه کیون گوشادی خودتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه میخای اپولو هوا کنی که بلد نیستی (sm2)
(sm120) با یاران موافقم هادی همین کار بکن
یه هارد 3 ترا اون دفعه خریدی حالشو بردی باید باز ادامه بدی
(sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیوث من منظورم این بود که مثلا بیام تلگرام بزنم و ازین حرف ها ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم من حالا بعدا دوباره توی تاپیک مثلا پست میدم که به چند نفر بدم و اینا اگه میخوان ولی تلگرام و اینا نه ..
چون کسی زیاد پول نمیده بابت این چیزا بعدشم همه رو توی تاپیک رایگان گذاشتم واسه دانلود
بعدشم کانال تلگرام من دوست ندارم یعنی به همه نمیدم
پس خفه شو زر نزننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقصیر خودته
(sm2)
همون چیزی که تو فکر میکنی کسی براش پول نمیده چون اینجا اکثرا نت پر سرعت دارن تو هم که رایگان میذاری
دیگه مگه مرز داره پول بده (sm120)
همین شوها و کنسرتای که میذارید...خیلی جا ها دیدم یه کاور نایلونی میزنن حلقه 5 تومن میفروشن
خیلیم خریدار داره
خب شما که فروشنده و اینا هستی بیا به من بده ببینم میدی یا نه .. (sm50)نقل قول:
بازی نه .. فیلم میخوام برام بزن .. نمیزارم توی تاپیک کسخولم مگه .(sm2)
ریدم به این سیستم لپ تاپ همش قرتی بازی
الان چیکا کنم این صاب مرده شبکه رو پیدا کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
من گوه خوردم گفتم فیلم ندارم و میفروشمنقل قول:
(sm2)صابر خب هر وقت آپ کردی به امیر دادی برای الی هم بفرستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به منم اگه دوست داشتی بده چون میان برنامه ها رو دوست دارم ببینم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبکه چندو میخای
میان برنامه نداره دو تا تبلیغ یکی میگه خونتو بده من بسازم یکی میگه پولتو بدم بفرستمت امریکانقل قول:
میخوای خوابت نبره قهوه بزن .. میخوای بخوابی هم دوغ بخور (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
از قرص هم خیلی بهتره (sm2)
من یه لیوان دوغ بخورم بعد نیم ساعت میفتم (sm2)
قرص والی فلور رو چند سال پیش می خوردم خوب بود گیاهی هس(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قهوه تلخ جنس خوب بخر ..
نسکافه نه قهوه
برای خواب لورزپام عالیه ولی بدونه نسخه ی پزشک نمیدن.
قبلا میدادن دهه ی 60 ولی انقدر سئو استفاده شد ممنوع کردن من نسخه اشو دارم.
برای اینکه خوابت هم بپره همیشه عکس احمد خاتمی را بزار جلو چشمات.
۳۰ دی ۱۳۶۸(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلپرازولامنقل قول:
والیوم
هر کدوم رو گیر آوردی یه نصفه بخور ردیف میشی
ما شا الله همه دکتر هستن اینجا برای خودشون (sm2)
این زپام مپاما درد میخوره ؟ اعتیاد نداشته باشه ؟ (sm2)
میلاد سرش میشه تو قرص هانقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدون نسخه نمیدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
الی باشه ولی تو اول باید به خوابی (sm51)
بستگی داره چقدر مصرف کنی و تو چه حالتی مصرف کنینقل قول:
من که نسخه دارم البته اینا نیستن تو نسخه ام خیلی قویتر از اینارو میگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خیلی راحت میتونی گیربیاری ، میگردی یه داروخونه که متصدی جوون باشه رو پیدا میکنی با یه حالت رنجور میری تو میگی واسه پدر یا مادر میخوام
برای خوابیدن همین که گفتم لورازپام برای نخوابیدن هم شیشه خوبه البته شیشه اصل ژاپن اگر گیرت بیاد(sm70)
خب این میگه عوارض نداشته باشه یعنی اینکه اعتیاد نداشته باشه شاید بخواد هفته ای چند بار استفاده کنه ولی پیشنهاد من همونه به روش طبیعی استفاده کن (sm2)