نمیدونم چرا عاشق هر کی میشم بهم خیانت میکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیدونم چرا عاشق هر کی میشم بهم خیانت میکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد مجیدی افتادم تو نود گفت جهانبخش کیه (sm30)نقل قول:
دیوث میشناسه منو فیلمشه (sm70)
الآن امير بنم ميكنه (sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ممر هی میاد استارت میزنه دوشنبه ها بزار خود به خود بن شه (sm120)
Mozilla Firefox
Mozilla Maintenance Service
اشترم اون فایله اومد کدوم بریزم
تو مگه نمیگی صبا میای تو خواب را میری خب بیا سریالو دان کننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Kill masenger(sm54)
خب اون یکی هم دیدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو بیشتر دوست داشتم..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کلا مغزت برعکسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحث سلیقس دیگه..شخصیت این خبرنگاره روم تاثیر گذاشت..رو تو نذاشت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
ممر بذا فقط با کیون بپره روش(sm2)
لاشی از چیزی خبر نداره اومده تز میده خدایا اینا دیگه کی هستش جمع کن باووووو(sm2)
الی دیوث بیکار مفنگی لاشی تو سر کار و اینا نمیری فقط بلدی بخوری بخوابی حیف نون(sm2)
الان اون شخصیت پردازی داشت ؟ والا من چون قبلیو دیده بودم این یکی برام عادی بودنقل قول:
رمز فیلمو بهت گفت دقیقه 90 خداییش شوکه نشدی ؟ همه فک میکردن ببین کیه به این خبر داده کل سازمان سیا زیر سوال رفت حاضر شد جمعا 10 سال دیگه ام بره زندان فقط بخاطر اینکه سیا همیشه خودشو زیر ذره بین احساس کنه
خدایا خودت صبر جلیل عنایت کن صبا سینجول شبا هم این ترک سرتق
محسن: خو الان که چی؟ (sm98) واسه خودم پپسی باز کنم؟ (sm98)(sm2)
حالا اینا به کنار حقیقت محض و این کیل مسنجر چه ربطی به جاده مالهالند داشت که گفتی بشین بببن..حالا باز من بگم ژانرش فرق داره دست میگیری هر هر میخندی..اگه منظورت شوکه شدن یه فیلمه که بازم نوع شوکه شدنشون فرق داره..نقل قول:
بشین بینیم باووووو(sm2)نقل قول:
من کی گفتم ربط داره (sm77)نقل قول:
حوصله ندارم باز بگم چی گفتم اون موقه
عه بچه ها عه (sm70)
قشنگِ؟ هنوز ندیدمنقل قول:
الی اون یکی چیه که گفتی اون یکی هم دیدی؟
پسریم امار مادربورد ازراک رو برام بگیر با این برند اشنایی ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پردازنده گرفتم 3240
شب ها درازه ....(sm50)
چی پدریم ؟ azrak?نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من فکر کردم داری مقایسه میکنی..منم یادم نیست چی گفتی ولی یادمه فیلم یعنی این دو تا اون چرتهنقل قول:
نه فیلم معمولیه اونقد شاخ نیس به یکی بگم برو بگیر منم گفتم فقط دانش کردم بخاطر اینکه اون موقه میخواستم کیفیت 265 رو ببینم چیه با این فیلم تست کردم حجمش کم بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون یکی هم والا اسمش یادم نیس از ویکی پدیا ورداشتم
میخوای ملی بذار براش
Asrockنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
(sm2)عجب خر تو خریه تو سایتا کامپیوتر قیمتا رو هوان معلوم نیس کی به کیه
ملت بفهمن چقد تهرون ارزونتره دیگه از شهرشون نمیخرن از اونجا میگیرن فقط میبرن میندازن جلوی یه شرکتی اسمبل کنن (sm120)
اسمش به گوشم نخورده ولی سوال می کنم برات (sm19)نقل قول:
چه مدلیشو می خوای بگیری ؟
چطوری مهندس؟اون یکی حقیقت محض..جفتشون تقریبا از رو داستان واقعی ساخته شدن..جفتشونم تقریبا سیاسین اگه حوصله سیاسی دیدن داری بد نیست خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدلش انتخاب نکردم هنو کلا برندش برام سواله همه سایتا زدن چن ده هزارتومن ارزونتره با همون امکانات مشابه که من میخوامنقل قول:
میخوام ببینم این اختلافش با گیگا msi asus بخاطر برنده یا کیفیتش
فنلاندی 1080 کم حجم هنو نیومده نمیدونم همینی که گذاشتم دان کردی یا نه هنوز
خوب بودجتو واسه مادربرد بگونقل قول:
نمودی 200نقل قول:
میگم فقط برندو سوال کن وسلام
بیا و خوبی کن چه اسکلیه می خوام تو رنج قیمت مقایسه کنم (sm165)نقل قول:
فدا خانم معلم (sm10) حالا فعلا همین کیل د مسنجر که دارم ببینم اگه حال کردم اونم دان میکنمنقل قول: