نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه دیدی شن روزه میگم ببینید خوب بود.. :l
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه دیدی شن روزه میگم ببینید خوب بود.. :l
این چه حرفیه آخه وقتی یه پیشنهاد میرسه به خواننده باید ببینه با تفکر و موسیقیش سازگاره یا نه بعد قبول کنه نه که چون دستمزد خوب میدن بهش قبول کنه خودش و پایین بیاره برای پول این سریال چه چیزی به موسیقی محسن اضافه کرد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محبوبیت بیشتر با آهنگ کجایی ..
محبوبیت بین کی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس حامد هماوویونم داره راه و دست میره با این سس شعرا محبوبیتش بین مردم بیشتر میشه
موزن باید تکلیفشو روشن کنه اگه دنبال محبوبیت به هر قیمتیه بحثش جداس ولی اگه میاد برای صفاریان پست میکنه من از راهم برنمیگردم حتی اگه مخاطبم ریزش کنه دیگه این کارا معنی نداره امروز بگه با تی وی همکاری نمیکنم فردا برای دستمزد خوب بره مریض حالی بخونه یا همین شهرزاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوال کردی منم گفتم اینو داش براش ..
اونطوری که آره گوه خوری زیاد میکنه ولی تو هم باشی بعضی جاها ناچاری ..
من اصلا به این سینگل ترک ها این وسطا هیچ موقع دلخوش نیستم ..
آلبوم بد باشه تا بش بگم ینی شی ..
دیگه خودشم واپسگرایانه میسازه (sm120)
لحن مال سال 84عه
موافقم خیلی خوب بود (sm120)نقل قول:
2:40 به بعد خود آلبوم متاسفمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]