آلاسکا (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
آلاسکا (sm50)
عاقا این پسره ابولفضله اخر سر من نفهمیدم کی کیه محسنه؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ا وختی با این میگرده رفیقاش شدن اردلان طعمه، رضایا کسایی که عارررم میومد حتی اهنگاشونو گوش کنم (sm25)
این پسره شمس دیگه ا کجا پبداش شد شده مدیر رسانه محسن؟ (sm2)
ولا تو این چند ساله من اولین باره اسمشو میشونم (sm70)
یادش بخیر جمع شدیم رفتیم اسایشگاه کهریزک طی یه حرکت چاوشیستی (sm50)
تو من و تو و روزنامه ها هم رفتیم تعریف کردن ازمون حتی رضا صادقی تشکر کرد
اما محسن علیه مون بیانیه داد (sm2)(sm25)
ممر کوشی بیا یه ذره درد و دل کنیم (sm50)
محسنو همین دیوث کیونی کرد(sm25)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از آسمون یهو نازل شد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پایه ام (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128) (sm19)
از بچه های علی دیدن کنید و لایک بزنید (sm59)