گلوم خلوت ترین پس کوچه ی بن بست
سرم سرکش ترین فواره ی میدون
یه فنجون قهوه توو غمگین ترین کافه
یه عابر توو خیابونای سرگردون
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
گلوم خلوت ترین پس کوچه ی بن بست
سرم سرکش ترین فواره ی میدون
یه فنجون قهوه توو غمگین ترین کافه
یه عابر توو خیابونای سرگردون
(sm50)
ممر این قسمت کفت میبره 10/10
من عاشِقِ اینجای عسلامم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بارون می اومد پس داد زدم من پشت درم
خمیازه ی باد آهسته گذشت از پست سرم
در وا نشده بیدار شدم بارون می اومد
گفتم نکنه فردا شده وُ من بی خبرم
بیدار شدی گفتی نکنه خوابم نبره (sm50)
چه حالتی داره چشات نرگس بیمار چشات (sm81)
چشم تو خوابم میکنه مست و خرابم میکنه (sm81)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاوشی تازگیا خیلی خسته ست خسته میفهمی (sm50)
فوری:غلط کردم غلط در شمعدونی
نه کنده
نه کمه!نقل قول:
کنده (sm178)
برای این گل قرمز نماز مرده بخوانید
مرا شمرده بخوانید...
(sm50)
سپس ملال تنم را ...
کدام قله ؟ کدام اوج ؟ (sm1)
بهتر شد
بلی (sm132)
بابا یه زیر نویس درست و حسابی برا Game Of 480 نیست (sm142)
میدون انقلاب باش میدون انقلاب
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
زهی باغ زهی باغ که بشکفت ز باران (sm45)
زمین خاکی لپ تاپ و آنتن به دست (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چو آن حال ببینی ...
من مست و تو دیوانه (sm50)
بر سقف فرو ريخته ام چلچله اي نيست.. (sm50)
من اگه دوست نداشتم
پای غم هات نمیموندم
واست این همه ترانه
از ته دل نمیخوندم (sm81)
تو که تنها نمیمونی
من تنها رو دعا کن
خاطراتم نگه دار
اما دستام رها کن
دست تو اول عشق بسپارش به آخرین مرد
مردی که پشت یه دیوار واسه چشمات گریه میکرد (sm88)
(sm2)خدایی انگار داداش رضا یزدانیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا هیچ شباهتی با یزدانی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبیه حسین صفا میمونه
هیشکی شیریت نصب نکرد؟ (sm3)
با ایم حال کوشان ریدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید داستان این bmw i8 ها چیه داره وارد میشه؟
مجوز خاصه یا به خاطر هیبرید بودن راحت وارد میشه؟
لاوروف: انتقال اس-۳۰۰ به ایران اشتباه نیست
دیگه وقتی s400 رو دارن، s300 دیگه نمیشه پرچمدار پدافندی و راحت تر میدنش به ایران
با منی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اطلاع دقیقی ندارم... از اونجایی که دارن کمری هیبرید 2015 وارد میکنن شاید بخاطر هیبرید بودنش باشه!
قضیه بنز پسر مکارم شیرازی چیه وارد شده ؟
آره عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره شنیدم که کمری هیبرید میاد، ct 200 هم که قبلا اومده ولی i8 خیلی خاصه میگن 2 تا اومده تا حالا
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا شعبانخانی(sm77)
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ