man ke nafahmidam (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
man ke nafahmidam (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا این تلگرام ایکس عجب سرعتی داره حتمنی نصب کنین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMIIR KH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)با تشکر از همراه اول برای سرعت اپلود
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا کاری نداره که فاصله بین دو ضلع مخالف بالا و پاییون صفحه را اندازه بگیر میشه قطرش اگر 69 بود که قطعا هم همینه 27 اینچه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای خدای من عجب انیمه ای بود من سالی یکی دو تا بیشتر نمیبینم همونم که میبینم چیزای شاخی در میاد از همی الان منتظرم فیلمشو هالیوود بسازه عالی بود فنتستیک امیزینگ(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی چند بار گفتم اینو بیبین هی گفتم 2 تا انیمه دیدم گوش ندادی ..
2 تا دیگه هم میگم حتمی بیبین ..