[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرا شوق آغوش تو و گریه به گوشی خاموش تو آمدی جانم به قربانت شور بده(sm50)
دلم نمیاد استیج ببینم کــیر تو این مملکت
بـــی بــــی بـــــی بــــــــی ســـــــی جــــــــــــان (sm118)
چه زخم روزمره ای ... (sm50)
نیستی و ترس های کوچک بزرگ میشوند ... (sm81)
میگن بری تو رابطه آروم میشی
باید یه کم درگیر عشق و عاشقی شی
با آدم نو حال آدم نو نمیشه
بدبختی اینه هیشکی مثل تو نمیشه ... (sm50)
شهاب اکبری ... (sm127)
(sm172)
عجب بدبختی دانگل گرفتم نمیتونم نصبش کنم نیم ساعت دیگه ام شروع میشه
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایا خودت کمک کن
برو آمارشو در بیار دیگه شاید خراب بشه اصن (sm54)
چی
میگم دانگل شاید خراب باشه اصن یا ساپورت نکنه روی اوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانگل بی گزندی تو
نه اوکی هستش حتی تونستم محتویات موبایلو بیارم رو تی وی
مشکل اینجاس نمیتونم وقتی نت وصله اینکارم انجام بدم یعنی بجای اینکه رو وای فای خونه ست بشه وقتی رو هات اسپات گوشیه کار میکنه
این انیمشین رو با زیرنویس فارسیش دیدین
خیلی خنده داره
این فیلمای اموزشیم همه زبون چینی تخمی تخیلی
باید chrome cast می گرفتی نه این شخمی رو
هر که خود داند و خدای دل اش
که چه دردیست .. در کجای دل اش ... (sm27)
خیار با گزندی تو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیار خار دار میخوای ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
10 شروع میشه استیج ؟
يس
گود جاب من
try again with khiar
آقا پیام داد
(sm50)
امسال اصلا جذاب نیست
اصلا به خوبیه پارسالیا نیستن
نمیدونی کنار تو چه حالی داره بیداری (sm50)
طاقت بیار ، طاقت بیار ... (sm50)
نگو شکستی ، نگو بریدی
منم مثل تو دلم گرفته ... (sm50)
ازین اپ زودفود استفاده کنید من راضیم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اجراهای زنده که 2 ساعتست.دهنت سرویسه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر لطف کن چندتا گروه Noise Rock معرفی کن که خیلی خوب باشن ، فول آلبومش هم بشه گیرآورد
و تو هم سره اپلود کونت پارست