سایز 100 هم داریم ؟؟؟ (sm54)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سایز 100 هم داریم ؟؟؟ (sm54)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا ابالفضل(sm77)(sm2)نقل قول:
I Don't No (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ار چه در نظر یار خاکسار شدم
رقیب نیز چنین محترم نخواهد ماند ...(sm50)
بغض صدای ایرح بسطامی ... (sm74)
تهی اون تیکش مث ادم خوند خوب خوند (sm120)
یه همچین جواهری میخواد بیاد بره دیدن اون شیخ حیله گر و معظم له (sm25)
خیلی بدم ازش میاد (sm3) صد رحمت به سامی (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای ملکوتی محمد معتمدی ... (sm50)
مهتاب کرامتی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر آیی به جانت وا نوازم
وگر نایی ز هجرونت گدازم ... (sm81)
بیا دردی که داری در دلم نه
بمیرم یا بسوزم یا بسازم ... (sm81)
کک مکی تر از این جولین مور هس (sm3)
نگار تازه خیز مو کجایی
به چشمان سرمه ریز مو کجایی ... (sm81)
نفس بر سینه طاهر رسیده
دم رفتن عزیز مو کجایی ... (sm81)
به کویای صابونات چشمای مو افتاد
دوباره آتشی بر جونوم افتاد ... (sm81)
به کویای صابونات سرد خدایا
دلم از غصه پر درد خدایا ... (sm81)
نگرانم
خش صدای محسن بعضی جاها به خر خر افتاده
اول تیزر جدید متصل که با وکال قبلی فرق داشت قبلیش دلنشین تر بود
اینجا هم موقه دیوونه گفتن خر خر میکنه
آن یار کز او خانه ی ما جای پری بود
سر تا قدمش چوی پری از عیب بری بود ... (sm25)
دل گفت فروکش کنم این شهر به بویش
بیچاره ندانست که یارش سفری بود ... (sm25)
صد بار بهش گفتم بهمن بکش کنت های امروز قلابیس (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوقات خوش آن بود که با دوست به سر شد
باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود ... (sm50)
احسنت.دقیقا منم همچین حسی داشتم ولی گفتم شاید عادیه همون خش صداشه واسه همین بروز ندادم.نقل قول:
خش صدا فقط خش صدای یگانه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والسلام(sm2)نقل قول:
به قول استاد کویری : یه پرده میاره پایین صداشو یه افکت هم میزاره حل میشه (sm2)
شهریار اضافه شده به البوم؟؟؟؟(sm169)
رسول اضافه شده یانه؟ خبر داری؟
ندونم لوت و عریونم که کرده
خودم جلاد و بی جونم که کرده
بده خنجر که تا سینه کنم چاک
ببینم عشق بر جونم چه کرده ... (sm74)
سجاد میگفت اضافه شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امید من به حضرت مولانا و حضرت سعدی و حضرت شهریار است (sm98)
(sm10)نقل قول:
یادش بخیر یکی هم امیدش به دبستانی ها بود (sm98)
(sm2)
این اهنگ واسه پاییز پارساله. محسن خدافظی رو اخر بهمن خوند یه ذره خرخر نداشت. اینو از قصد اینجوری میگه
تو ویندوزت چیه ک این حرفو میزنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm2)
مایکروسافت الی 10
*** !