(sm2)علیرضا میگفت وقتی کیون ممر میذاشته دل ممر شاد میشده
ایا همانا سجاد تو قزوین درس نخونده؟
ایا این شادی باعث 4 ترمه تموم کردنش نشده؟
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)علیرضا میگفت وقتی کیون ممر میذاشته دل ممر شاد میشده
ایا همانا سجاد تو قزوین درس نخونده؟
ایا این شادی باعث 4 ترمه تموم کردنش نشده؟
اه اه چیه این زرد (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خوبه؟ (sm120)
(sm2)
رضا نظرت در مورد آلبوم 28 زانیار خسروی چیه؟
به نظرم آلبوم خوبی بود.
پاسخ:
خیلی خوب بود
ختم كلام رفتي از اين آغوش راحت ... (sm50)
با منی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)گاگول جان نظرات وب ممرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با آهنگسازی مهیار علیزاده و برای اولین بار؛
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
ايول (sm1)
گاگول خودتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا به چشم من اشتری بیش نیستی (sm2)
(sm50)برای تو هوس بود ولی برای من نفس بود
(sm137)اشترم بیا برقصیم
(sm74)
از دل اکبر باید بشنوی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومش خیلی خوب بودنقل قول:
یکی دیگه رو دیدم موندم سر دوراهی (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به پفیوزها و خالهزنکها، به آنها که نارفیقند، به آن و آنها
تسلای خاطر بازماندگان
پای این عهدنامه را امضا میکنم
که بنشینم سرجایَم
غروب آفتاب را
و دیگر به کسی نگویم
دوستت دارم
از این پس
پای گلها میشاشم
و پروانهها را با دمپایی
هدف قرار میدهم
خاطرت مکدر نشود شمارهی ایرانسل!
زنگ که میزنی
گلولهای در کتف چپم میپیچد
چپ میکنم در پیادهرو
و زنهای زیادی را زیر میگیرم
یکیش دختری افغانیست
یا عکسهایی منتشر شده
در باد
در بارانی
که تمام رودخانهها را سرریز کرده است
ماندهام
کجای شعر بودم
کجای چت؟
پایم گیر کرد به سیم
تمام رابطهها قطع شد
چپ کردم
با کتری آب جوش
روی دست راستم
نتوانستم بنویسم دوستت دارم
حالا
دست چپ و راستم را میدانم
با پای چپ وارد دسشویی میشوم
و راست راست
میشاشم
به رفاقتت
مجتبا صادقی
(sm120)
بی برو یرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگفتم شعراش خوب بود که
آلبومایی که پارسال منتشر شدن همشون کرسی شعر بودن.این خرش می ارزید به اونا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما آدم معمولی می دیدیم می زدیم تو سر هم(sm2)
4تا پارک بزرگ شهر هم تفکیک می خواستن تفکیک بکنن دخترانه پسرنه خانوادگی ورودی هاش رو البته(sm70)
با این کارها بیشترین امار طلاق رو قم داره(sm25)
بیشرین فساد رو داره(sm25)
اونجا آخوند موتور سوار و کاباره دار هم دیدم(sm25)
60% کسایی که با هم شروع کردیم معتاد شدن(sm25)
ماریجوانا ش هم شوره لامصب(sm70)ولی خیلی ارزون تر از تهران می خریدن(sm98)
مرکز دختر بازیشم به گفته خودشون حرم حضرت معصومه هستش(sm25)
به تهرانی هاهم آلرژی داشتن انگار کیونشون گذاشته بودیم(sm102)
ولی تموم شد (sm137)
یخبندونای قطبی چشمات (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر زمستون پیش از اینکه ریشه پآبندت کنه (sm142)
(sm50)
امان از دل اکبر (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
تکلیف خودت مشخص کن ، وقتی حرف از هنر میزنی دیگه تجارت جایی نداره. آره آلبوم بازاری خوبی بودنقل قول:
هنرمند حرف خودشو باید بزنه یا حرف مخاطبشو؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قابل گوش دادن بودنقل قول:
زانیارم سبک خودشو داره..تنظیمای آلبومش خیلی خوبه.ملودیا هم خوبه
دقت کن به تنظیما و کارا..حتما خوشت میاد
منم بار اول زیاد حال نکردم ولی بیشتر گوش دادم دیدم نه یه چیزایی داره که میشه گوشش کرد
این یه طرفه قضیست. طرفه دیگه اینه که چه حرفی میزنه؟ من دوستت دارم تو نداری؟نقل قول:
خوشم که میاد ، آلبوم عام پسندیه و خوراک ماشین و کوچه بازارنقل قول:
یه طرف هنر سرگرمی هست یا نه؟؟ هنرمند اگر بخواد حرف بزنه اول باید قالبشو قشنگ کنه تا حرف بزنهنقل قول:
اره درست میگی اون حرف هم نیست هنر هم نیست! تجارت! کالای مصرفی نه هنری!
از زلزله عشق خبر کَس ندهد...
ان لحظه خبر شوی که ویران شده ای (sm50)
(sm50)یعنی موسیقی پارو میتونه بزنه رو دست آلبوم خاطرات مبهم
تو به فکر جنگل آهن و آسمون خراش
من به فکر یه اتاق اندازه ی تو واسه خواب
(sm50)
جدید
Slipknot - The Negative One(sm118)(sm118)(sm118)
در گلستانه چه بوی علفی می آمد (sm50)
(sm77)ریتمارو
(sm132)
به ممر میگن از خواستگاری خاطره داری میگه حرفشم نزنین، بچه که بودم واسه داییم رفتیم خاستگاری دیوس تا دختره رو دید شق کرد واسه اینکه تابلو نشه منو گذاشت رو پاهاش.(sm2)