چقدر خوب میشد موضوع ترانه ی اهنگ حسادته عاشق به معشوقش که با کس دیگس باشه(sm81)
تاحالا تو این فضا شادمهر اهنگی نخونده
نمایش نسخه قابل چاپ
چقدر خوب میشد موضوع ترانه ی اهنگ حسادته عاشق به معشوقش که با کس دیگس باشه(sm81)
تاحالا تو این فضا شادمهر اهنگی نخونده
من عکسی نمیبینم پارسانقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه یه چک بکنی
توو آزمون و خطاهایی که شادمهر برای ترانه کرد کاش یه بارم با رستاک همکاری کنه . فک کنم خوب جواب بده
به امید آلبوم
ازمون و خطایی نکرده شادمهر توی این شش هفت سال بهترین کارهارو انجام داد از اینده تا حس خوبیه بینظیره این بشر
یعنی غیر ممکنه کسی یه اهنگ به قوت رابطه بسازه رابطه برای بیست سال موسیقی ایران کافیه
خواهش(sm176) اگه سوالی داشتی در خدمتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتشار دل دیوونه.. شادمهر و مرتضی پاشایی بصورت تنظیم دو صداعه
از طرف پدر و برادر مرتضی پاشایی (sm127)
شادمهر عقیلی و مرتضی پاشایی - دل دیوونه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان یه چیزی بگو دلمون خوش،شه😖😖😖😖😖😖😖😖😖
(sm124) --- شب --- سکوت --- آرامش ---
آشنای امروز --- غریبه ی دیروزم بود ---
آرامش شبانه ام --- از دوری دیروز است و نزدیکی امروز ---
(sm111) ---
چیزی که من دوس دارم در مورد اهنگ جدید باشه:
اهنگساز:شادمهر
تنظیم:شادمهر
ترانه:جواد شریف پور یا یه ترانه تو مایه های سبب.یه کاری کن...
کارگردان:سینارت
پس این ویدئو کی آماده میشه (sm172)
به شدت تایید . . . (sm59)(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط دو نفر میدونننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا و شادمهر . . . (sm59)
تو 20:30 به شادمهر گفتن:
خواننده ضد اسلامی و ایرانی... (sm77)(sm77)(sm178) بهمراه پخش قسمتی از کلیپ "حالم عوض میشه"
غلط اضافه کردن / اصلا صداسیما در حدی نیس بخواد اسم شادمهر رو تو برنامه هاش بیاره !نقل قول:
نوشته اصلی توسط worldpic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مونا برزوی هم بود
واسه کدوم روز بود؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط worldpic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینکشو داری؟
همین امروز
نه عزیز لینکی ندارم...
با چه سوزشی حرف میزدن :))))))))))))
ویدیو حالم عوض میشه رو پخش کردن دمشون گرم
میخوام زنگ بزنم ببینم از اهنگ جدید شادمهر خبر دارن یا نه . اگه دارن فردا بگن تو بیست و سی (sm30)
اهنگ درخواستی هم داشتید بگید پخش میکنن. من انتخاب رو پیشنهاد دادم بهشون
اونقدی که شادمهر اینا رو سوزونده امریکا نسوزونده (sm70)
خب توی اخبار چی میگفتن رو چه حساب گیر دادن بهش؟
مونا برزویی بود موضوع حرفشون
که کتاب داده بیرون و کارگاه ترانه اینا بهش مجوز دادن
بعد ویدیوی حالم عوض میشه رو پخش کرد اون تیکه که تو قسمت ترانه سرا اسم مونا برزویی رو نوشته
میگفت ببینید با شادمهر کار کرده
خیلی چسبید انصافا
من تو اتاق بودم بقیه داشتن اخبار میدیدن دیدم یهو حالم عوض میشه داره میده (sm30)
داداش به عزیزانی که داشتن این اخبار رو میدیدن بگو حیف 1 ثانیه عمر ادم که بخواد پای اینا حروم بشه
اتفاقی امشب زده بودن ، نگا نمیکنن زیاد ولی این حرصی که میخورن مجریا و خبرنگاراشون خیلی میچسبه :)))نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات دادا(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هستش که (sm77)(sm54)نقل قول:
رفیق خوب روزها (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم برات تنگیده مرد حسابی (sm172)
جمعه مگه 20:30 پخش میشه ؟
واقعا متاسفم براشون...حالا همه مشکلات مملکت ما حل شده و دیگه نه فقیر داریم و نه دزدی میشه فقط مونده مونا برزویی و شادمهر
دیشب به بهانه ی مونا ، شادمهر رو کوبیدن(sm3)
اولش گفت مونا برزویی مدرس کلاس ترانه سرایی شده و بعدش شادمهر رو ضد عنغلابی معرفی کردن و حالم عوض میشه رو پخش کردن ! اخه این ترانه سیاسیه ؟!
این دختره خبرنگاره جدیداً اومده بیست وسی میخواد جنجال درست کنه و معروف بشه . قبلاً ندیده بودم همچین بخشی رو تازه مثه اینکه اومده میخواد معروف شه
و تمام (sm118) آماده آماده آماده ای لهبل ِ عاضاده
منتظر باشید میخوان کارو پخش کنن (sm118) نمیخوان بزارن برای کریسمس
آخه مگه داریم خبر بهتر از این.... هوراااااا (sm118)(sm118)(sm118)(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
دمت درد نکنهنقل قول:
مرسی از خبر خوبت...اطلاعی از کارگردان نداری؟؟ میشه امید ب این آهنگ و ویدئو داشت که بترکونه؟؟؟نقل قول:
دروغ چرا یه خبرایی دارم ولی نمیتونم بگم شرمندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم اینه (sm25) یا این (sm118)
شعر (sm25) تنظیم (sm118)کارگردان(sm118)
(sm59)
موزیک ویدئویی کاملاً متفاوت از آقای خاص ...