تو فقط یه رای داری ، نمیخواد بعد 6 ماه رای ماها رو هم بگیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو فقط یه رای داری ، نمیخواد بعد 6 ماه رای ماها رو هم بگیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
اعععععععععععع دستت درد نکنه (sm10)
(sm5)(sm67)(sm199)
آقا چرا از رسول میخوایدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیاید خودم پول خواستید میدم !
فقط گفته باشم صدی 4.5 حساب میکنم هاااا(sm2)
(حالا قدر رسول رو میدونید)(sm70)
بیا یه بسته صابون اعلا خوشبو دارم میخوای ؟ (sm51)میدونم مصرفت بالاست حالا به جا آوردی ؟ (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توهم زیادی داشتینقل قول:
یه سوال میپرسم خداییش راستشو بگو ، ساغیت کیه ؟؟؟
من 6 میدم ... البته هر وقت دارم بقیشو میدمنقل قول:
بله درسته منم مثل بقیه کاربرا فقط یه رای دارم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سفته بذار قبوله!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه پولدار(sm51) من احساس میکنم خیلی وقته میشناسمت (sm2) حالا 4 تومن به من بده (sm81)(sm50)نقل قول:
رای ما رو خریدن .....نقل قول: