خسته ام داش(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
خسته ام داش(sm50)
موکل کار میکس رو به کجا رسوندی ...
رضا روحانى خواهرزاده پوران بود!! (sm77)
تعریف نکنید من نمیبینم برنامه رو تا فردا که امیر بزنه (sm120)
گزارش لحظه ب لحظه رو مى دم ميلاد، نگران نباش(sm120)
عجب مردمی داریم !
خداییش خیلی گرفتارم اصلا فکرم نمیتونم بکنم بهشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به صابر بگو تو 2 قسمت ضبط کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب حتما برای خاموش کردن آتیش لازم بوده برن داخل ساختمان (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از آتش نشان ها هنوز خبر نیامده که چند نفر شهید شدن ؟ (sm50)
سپرده چیهنقل قول:
مگه خوده مفنگیش نمیشه پاش؟ یه اسی مسی پیامی چیزی بهش بده
(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمتر بکش شق نمیکنی دیگه ها
(sm2)
صابر دیوث بازم شب جمعه فرا رسید (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیکشه میخوره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چای شیرین حل میکنه یا زیرزبونی؟(sm2)(sm2)
این ارش عجب قدرت صدایی داره اوه اوه
ها ضبط کن خطر (sm51)نقل قول:
بابا مشروبه فک کردی شیره ست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دروغ چرا. میخواستم ضبط بکنم ولی گفتم احتیاجی نیست نکردم.الانم که بحثه منقلی شد فایده نداره تهشهنقل قول:
خریانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشروب کیلو چنده الان نشسته پا منقل و بافور و سیخ و سنگ(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
موکل بیا تو جت روم از برنامه وزینی که تهیه و تنظیم کردم دیدن کن (sm120)
اومدم
ببین نیومدی من رفتم جک ریچر ببینم(sm2)
الهه و آرش و رایان و نیکیتا از هر گروه بهتر بودن
خیلی بهتر شده استیج
قوی تر هستن بچه هاشون
ولی کلا تنظیمای سندی یه سرو گردن بالاتره از بقیه
روحانی داغون کرد تنظیم شادمهر رو(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm98)انتظار لعنتی برا دیدن برنامه تا فردا ظهر :|
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رپره چی شد ؟ (sm132)
فکر کنم سر رپره رو کردن زیرآب
(sm2) رپره چاشنی برنامس
حامد همایون نخونن صلوات (sm2)
اون خانومی که "خواب ستاره" عارف را نابود کرد؛ اولین حذف شده ی امساله (sm132)
نیکیتا و تابان خیلی خوب بودن نیکیتا که ترکوند لامصب
چیزی حدود 2.5 گیگ میشه اگه میخواین 1080 آپلود کنید (sm77)
رای خود را دخول کردیم
الهه بهروز تابان حسام نیکیتا
تنظیم شهرام آذر (sm50)
(sm27)
(sm59)لامصب اصن قط نشد چه حالی داد اچ دی از گوشی کاش تبلت داشتم ولی ایشالله دیگه فردا این دانگلو را میندازم خدا کنه لک نداشته باشه تو تی وی