من ضامن هام هیچ کدوم امضا بلد نیستن ، فقط انگشت میکنن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید رو گرو میذارم
نمایش نسخه قابل چاپ
من ضامن هام هیچ کدوم امضا بلد نیستن ، فقط انگشت میکنن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید رو گرو میذارم
نه به خاطر یه مشت ده هزار تومنینقل قول:
ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺳﺮﺑﺎﺯﯼ ﮐﻪ ﻟﺐ ﻣﺮﺯ ﺩﺍﺷﺖ ﻋﮑﺲ ﻋﺸﻘﺸﻮ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﺮﺩ ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﯾﻬﻮ ﺩﯾﺪ ﻋﺸﻘﺶ ﺑﺎ خانواده ﺩﺍﺭﻥ ﻗﺎﭼﺎﻗﯽ ﺍﺯ ﻣﺮﺯ ﺭﺩ ﻣﯿﺸﻦ ...
ﻫﻤﻮﻧﺠﺎ ﺑﺎ ﺁﺭ ﭘﯽ ﭼﯽ ﺯﺩ دهن همشونو سرویس کرد
ﻭﺍﺍﺍﻻﺍﺍ
ﺳﺮﺑﺎﺯﯾﻪ ﺷﻮﺧﯽ ﻧﯿﺲ ﮐﻪ .....ﻏﻔﻠﺖ ﮐﻨﯽ ﺍﺿﺎفه خدمت ﻣﯿﺨﻮﺭﯼ !!!
کیه که رای تورو خریده بگو منم فروشنده ام!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید به درد خودت میخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا نه ضامن میخوام نه چیزی بیا همینطوری ببر!
فقط پای نوید رو وسط نکش ! باید برم ده تا ضامن بیارم از دست نوید فرار کنم اون وقت!
(البته همه اینا شوخیه و نوید دوست بسیار خوب من هست)
صابر بدوووو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فک کزدم میگه........(به علت فحاشی سانسور شد)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm181)
جاستین تیمبرلیکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تقلب از نوید(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]