نمیدونم والا شاید باشی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیدونم والا شاید باشی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو به جز انتخابای فوتبالی سمبل فهم و شعوری(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اي داد تحريف تو روز روشن مگه گفتم هر كي مدرك داره شعور نداره ؟ گفتم مدرك دليل داشتن شعور نيست (sm25)
(sm77) من کی گفتم اینو ؟نقل قول:
من میگم نبیاد زن و بچه رو محدود کرد
اگه آدم نشدن اونوقت زن رو کتک بزن(sm2)
(sm66)نقل قول:
نقل قول:
اخ يه زني نسيبت شه روزي 6 دفعه از سقف آويزونت كنه احسان (sm30)
آخ که اگر مصدوم نمیشد(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبل از ازدواج باهاش اتمام حجت میکنم از این کارا نکنه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم از ادمایی هستم که با محدود کردن موافقم (sm120)نقل قول:
حالا نوبت شما شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]