نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از توضيحات فلسفى و نامجوييت!!(sm51)
ى روزاى الکى!
ى شباى الکس!!
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از توضيحات فلسفى و نامجوييت!!(sm51)
ى روزاى الکى!
ى شباى الکس!!
در پایان همین موسیقی
در آغاز خواب ... (sm50)
خب کاری نداره بگیر بخواب اگرم خوابت نمیبره قرص بخور به اضافه دوغ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نت فور جی رو روشن کنیم فایده ای نداره (sm51)
خواب خیانت است به شب ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا این حرفا رو ولش اونی که دوست داری رو انجام بده .. (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنبال کارایی که دوست داشتم رفتم که الان هیچ ، هیچ ، هیچ ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنان شب ميخونه (sm81)
شجریان پدر آلبوم در خیال ... (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت . (sm19)
من برم یه ساعتی به خوابم تا بعد بزنم پارتِ بعدی یِ استیج آپلود بشه .
عجیب موسیقی متن Only Lovers Left Alive رفته رو مغزم خیلی خوبه خیلی ...
بروبسلامت(sm127)نقل قول:
سگ تو روح اینترنت ایران
اقا از دى جى کالا چند ساعت پيش ى چى سفارش دادم اما پرداخت انلاين رو مى زنم اوکى نمى کنه و پرداخت نمى شه.. راهى نداره ويرايش بزنم سفارشمو ک موقع دريافت هزينه رو بدم؟ همچين چيزى رو داشت اما ب هواى پرداخت انلاين انتخاب نکردم
سگ تو روح دیجی کالا چرا میشه ساسان من یادم میاد یه بار فلش 16 گیک گرفتم از دیجی کالا اورد در منزل پست چی پول گرفت خبر مرگش عین بز بنفش بالدار پشیمون شدم.
از بامیلو بگیری بهتره به نظرم.
چندبار از ديجى خريدم و راضى بودم.. حالا نمى دونم دوباره سفارش بدمو پرداخت درب منزل بزنم اون غيرفعال مشه يا نه...
باميلو تو طهران خوبه. شهرستان داغونه رفيقم بعد12روز بدستش رسيد!
دیر رسیدن سلام بهتر از زود رسیدن خراب هستش.(sm70)
وقتی خب پرداخت آنلاین را میزنی اوکی نمیکنه خب برا چی باید ثبت بشه همون پرداخت در منزل را بزنی راحت هستش وقتی ثبت نشده غیرفعال شدنی هم درکار نیست.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خصوصی را چک کن.
فکر کنم دوباره این هادی خوابش برد (sm25)
دیدم مرسی بعدا گوش میکنم فردانقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی تلگرام داشتم خبرای پلاسکو رو میخوندم من برم . (sm50)
(sm172) چیز تو هر چی دانگله اخه چرا اینقد سخته
البته اینو بگم تونستم که از گوشیم اطلاعاتو بندازم رو تی وی راحته
نمتونم برم داخل اپلیکشن تصاویر منوتو رو بندازم روش
اصن ببین شاید اون مدل اپلیکیشن و این مدلا ساپورت نکنه
ببین از خود گوشی برو توی منو تو پخش کن بعد برو روی تی وی دستکاری کن ببین پخش میشه اونجا (sm59)
(sm50)
(sm172) بالاخره موفق شدم تصویر با کیفیت عالی منتقل شد منتهی لک داره رو فرکانس 2.4 کار میکنه خیلی شلوغه رو 5 هم تو بازار هس منتهی دو برابر این قیمتشه که دیگه ارزش نداره (sm50)همو موبایل خودمون
(sm120)ولی عجب فکر بکری بودا
صابر و اشترم دیشب خودتونو به هر روشی بود بیدار نگه داشتین صابر کرمونیش اشترم جنوبیش ویدیو رو اپ کنین دیگه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای کسایی که عجله دارن
ما مثل تو شاش نداریم
(sm19)اشترم در چه مرحله ای
من چاکرتم ساسان جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله ، مگه میشه اون روزها رو از یاد برد !
تا وقتی درد هست ، همدلی ادامه داره
درد که نباشه ، اون روزها هم فراموش میشه
مرد را دردی اگر باشد خوش است
دردِ بی دردی علاجش آتش است
امیدوارم یه بار دیگه همدیگه رو ببینیم داداشِ گُلَم(sm127)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از آلبومِ امیرِ بی گزند تا آلبومِ ناشنیدۀ شاد
از محسن چاوشی تا هــــــایده
دمت گرم ساسان که رفته ها رو یادآوری کردی
خب اصن نمیخواد 1080 اپ کنه والا بخدا بین 1080 و 720 اختلاف انچنانی وجود نداره
(sm77)
سرعتِ آپلودِ سیم کارت های 4g ایران سل به چند می رسه !؟
امتحان پایان ترم خر است .. (sm50)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت آپلود من از 256 بیشتر نمیشه (sm81)
تا دو مگ هم اپ گرفتم، کلا سرعت ايرانسل منطقه ما عاليه.. سرعت دان تا 7 مگ هم شدهنقل قول:
فدات بشم داداش گلم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط bahman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشتاق ديداريم(sm19)