از این جاده . . .
از این جاده برات هر شب ی بن بست آرزو کردم . . .(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
از این جاده . . .
از این جاده برات هر شب ی بن بست آرزو کردم . . .(sm50)
حرفت درسته داداش...بخدا قسم اگه شادمهر تو این دوتا ترانه اسم آهنگساز و تنظیم کننده را خودش میزد همین دوستان منتقد همه به به و چه چه میکردند..اینا دارند شادمهر را میکوبند چون از فلان آهنگساز خوششون نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و متاسفم واسه اونایی ک چون با امیر فرشباف خوب نیستند هنوز آلبوم نیومده و نشنیده کل آلبوم را زیر سوال میبرند.
واقعا این حمید عسکری فازش چیه؟؟ چون شادمهر 2تا آهنگ داد بیرون اینم 2تا آهنگ داد بیرون. آخه تقلید تا چ حد؟؟حتما شنبه هم ک آلبوم میاد اونم آلبوم میده بیرون(sm120)
اتفاقا تو صفحه اینستاگرامش گفته دارم رو آلبوم کار میکنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا منم برده تو کف(sm120)
همیشه بستن ِ یک در / تولد ِ یه دیواره
# تنهائیام
بی نهایت عالیست ... خوشحالمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی کار شما درسته بیشتر از اون چیزی که فکرشو کنید(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]