نمره اول اومد داد 14 فوکیدمش .. (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
نمره اول اومد داد 14 فوکیدمش .. (sm74)
4g همراه اول سرعتش چطوره ؟؟ تو منطقه ای که من هستم 4g ایرانسل خوب انتن نمیده
200 - 300نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلا خره چه قدر !؟
یعنی واقعا توی مناطق مختلفِ ایران از 200 کیلو بایت تا 2 مگ تغییر می کنه !؟
من یه سیمِ ایران سل بی کار دارم ولی گوشیم که خراب شده نمی تونم بذارم و از وای فاش استفاده کنم .
شما از این مودم های یو اس بی که با سیم کارت کار می کنن استفاده کردین !؟
سرعت شون با گوشی فرقی داره !؟
نه تا 2 مگ نمیره اگرم بره خیلی محدوده (sm51)
ولی بستگی به شرایط آنتن دهی مودم و منطقه ای و دکل داره
من بعضی وقتا تا 400 هم میره دیگه حداکثر تا 500 اونم به صورت لحظه ای متغیر بین این سرعت ها حالا باز ممکنه برای تو بهتر ج بده ولی فک نکنم تا 1 مگ بره
برای من اینجوریه سرعت دانلود 4 مگ
حالا من سرعتم تا 65 میاد . تا همون 200 هم برام آپلود کار کنه میشه 3 برابرِ الانم .
در کل اگه دانلود برات مهمه بگیر اینم بگم بعضی وقتا هم امکان قطعی داره
نه من برای آپلود می خوام .
ببین 300 میره خیالت راحت .. اگرم بهتر ج بده ممکنه 400نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل چیز خوبیه من ازون مودم یو اس بی ها خریدم راضی م
پس خوبه برام .
تو چند گرفتی مودمت رو !؟
مارکِ خاصی داره !؟
صابر خودت ریپ کن بذار ردیگه ..
10 تا کارو باهم میکنین ..
نه همون مودمیه که سایت ایرانسل گذاشتهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین اینو از خود سایت ایرانسل گرفتم بعد از 1 هفته برام فرستادن که برای همه ی استان ها بعد از 1 هفته میفرستن
باید زنگ بزنی به 600 و سفارش بدی بهت شماره کارت شرکت رو میدن
البته سایت های دیگه ای هم هست که ممکنه با قیمت ارزون تر گذاشته باشن برای فروش ..
هم وقت خودتو میگیری هم فوکی ..
ریپ ساده رو نمیتونین انجام بدین ینی ..
تو بگیری کات کنی ..
4 گیگی آپلود کنی ..
بعد بدی فوکی تازه اونم دوباره آپلود کنه ..
لازمه بگم !?؟!
صابرجون بستگى ب منطقه و پوشش داره.... من اين مدلو دارم و خيلى راضى هستم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه امیر میخواد تبلیفات رو حذف کنه صابر بلد نیست (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خفه شو بلد نیس چیه مگه فوک فیلو میخواد چنگ بزنه ..
(sm155)
(sm2)دیوث منم بلد نیستم تبلیغات رو حذف کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که گاوی ..
تو بیا خیارمو بخور به قول آقای خیار فروش (sm2)نقل قول:
بسه خفه شو کار دارم ..
هادی و ساسان 200 تومن قیمتِ مودمه !؟ (sm54)
من فکر کردم در حد 50 ، 60 تومن باشه . (sm81)
(sm59)ارزش مونیوترم رفت بالا
نه بابا 200 تومن نیست 130 تومنه .. شاید 120 تومن سایت های دیگه بدن .. واسه این میگم اگه خیلی مهمه بگیر اگه پول داری هم بگیر خوبهنقل قول:
50 تومن بود من 2 تا میگرفتم (sm2)نقل قول:
ساسان لینک ارزان قیمت فک کنم سراغ داشته باشه (sm120)
مهم نیست 10 روزم طول بکشه بفرستن خود ایرانسل م طول میده فقط دیجی کالا و مقداد زود میارن برات
سايت راستين بازار خريده بودم109تومن.الان شده 119تومن ک تااين هفته موجود مى کنه، پايين ترين قيمت رو اين سايت مى ده..
همراه اين مودم هم سيم کارت و ده گيگ نت و ده تومن شارژ همراشه...
خیلی خوشم میاد ازش .. (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آى ملت، مدرنيته رو اخلاق سگ اوررد... (sm50)
اون تخم مرغ از لاى نونت(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو از نزدیک دیدی ؟
نه یادم نی .. (sm132) چطور مگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو ایران ساخته کیفیت به غایت تخمی اون پایه کریستالیشو ببینی ریدنت میگیرهنقل قول:
اصن ظریف طراحی شده مث یه دستگاه پرینتره ! پلاستیکشم نا مرغوب