راست میگه مانیتورش خیلی شخمیه
نمایش نسخه قابل چاپ
راست میگه مانیتورش خیلی شخمیه
مانیتور فقط dell
میدونم ساخت ایرانه .. پس ولش من که نمیخوام بگیرم ولی در کل عکسشو دیدم به نظرم قشنگ میامد .. (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
+ asus + benq
فقط dell فهمیدی ؟
تو همی دیروز میگفنی فقط سامسونگ و الجی (sm2)نمیدونم کدوم قبرستونی رفتی یه دل از نزدیک دیدی چرخش قهرمانانه کردی
(sm120) اشترم در کدام مرحله ای
خب وقتی کیفیت dell رو دیدم نظرم عوض شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته الجی دو تا مدل اخرش که تو سایتشه چیزای خیلی خوبیه ولی هیچ چیز دیگه ای نداره
ولی دل هم کیفیتش بالاس هم امکاناتی که میگه
خارج از ایرانم بیشتر از مانیتور dell استفاده می کنن
(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ایسوس 22 دارم (sm128)
تى دستانا حنا گيرم، اگه بيى تووو(sm50)
البته توی عکس کوچیک به نظر میرسه
ips بعد یه مدت دور صفحه نمایش ابری میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)
(sm29) فعلا که نشده تو این 2 سالنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادی کنیم از موهاوته (sm50) (sm2)
داریم به مارکتِ جهانی نزدیک می شیم (sm3)
صابر تلگرام بپر کارت دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب آشفته بازاريست دنيا...
(sm50)
چه خَوَر ! (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبر ..
هادی اتودها را گوش کردی؟
چطور بود؟
(sm50)هیچنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره بد نبود اگه با کیفیت استویو سیدی بدن خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خور عزیز دلم هایده کو یار خوشگلم
(sm173)
امیر دمت گرم بابت معین که تازه گذاشتی (sm10)
(sm50)
سهند توام میخوای دی وی دی بزم هایده رو ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی تو که مشکل منو میدونی(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اواخر فقط آلبوم دانلود کردم...فیلمارم میبینم پاک میکنم...
اوکی هر وقت خواستی بگو برات میفرستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
الان میفهمم اشتبا کردم باید به جای خرید گوشی همون لپتاپو درس میکردم(sm178)
سهند جون هيچى مث سيستم و لپ تاپ نمى شه داداش، اشتب کردى(sm50)
(sm51)
یک بارم هم مرامی آلبوم شقایق داریوش را Wav لینک بدید دیگه(sm81)
ن ن ن (sm51)
سرعت آپلودم خیلی اومده پایین (sm9)
هادى جان دستت طلا، ايشالا با نامجو جان محشور بشى(sm51)