در این حد ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
در این حد ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بزار زن بگیرم اونوقت تصمیم گیری میکنم (sm120)نقل قول:
آخه تو محل کار با خانوم های آنچنانی سر و کار دارم میترسم سوء تفاهم پیش بیاد (sm120)
شاید اشتباه کردم (sm120)نقل قول:
من برم شام آماده كنم تا شما روشنفكران و مردگان و زن ذليلان راحتتر به نقد و بررسي فوتبال بپردازين تا 1 ساعت ديگه بعد از ظهري شاد و خوش براتون ارزومندم (sm120)
آخ آخ آخ آخ(sm50)تف تو ذات اسکول(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از الان ؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکنه می خوای بگی روشنفکر نیستم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در این حد دیگه بیماریه (sm120)نقل قول:
البته من خودم از این عقاید دارم ولی نه در این حد که چنگیز و منزل صدا کنی (sm120)
زنی که الان بره شام حاضر کنه رو فقط باید زد(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقاي همسر هر زمان كه وارد منزل شن بايد ميز شام آماده شه ميخواد 6 باشه ميخواد 7 باشه(sm29)