چکه کن ای ابرک من،مثل ستاره بر زمین(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
چکه کن ای ابرک من،مثل ستاره بر زمین(sm50)
وارطان داره تبليغ پک اهنگ هاى طلايي ترانه رو تبليغ مى کنه(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر البوم امان ازشاهکاره... ب نظرم بهترين البومى که در لوس انجلس توليد شده همينه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند سال پيش ى رفيقى قرار بود اين البوم رو برام از دبى بياره ديوث هنوزم مى خواد بياره(sm138)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدرس بدیم بهش تمامِ سی دی های کمپانی یِ ترانه رو با تریلر برامون ارسال کنه (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره کلِ آلبوم عالیه (sm50)
منم سی دی شو می خوام (sm81)
کاش می شد(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
میشه (sm50)
20 ، 30 میلیون پولِ نقد می خواد (sm81)
اینم یه جاکشیه مث همون پاکروان . (sm3)نقل قول:
جاکش تر از پاکروانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبول دارم . (sm132)نقل قول: