(sm2)کسایی که سریالو دیدن فقط جان من نگین نفر سوم پریده روش این یاروئه ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)کسایی که سریالو دیدن فقط جان من نگین نفر سوم پریده روش این یاروئه ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول من اینقد این اخبار کامپیوترو خوندم بیشتر گیج شدم الان کافی لیک رو میشه رو همون سوکت های قدیمی 1151 نصب کرد ؟ من مادربردم h 110m ایسوس بید
الی دیوس این بابای شوهرشه .. :l
نیمیدونم سخت افزار پیگیری نوموکنم ..
مثل اینکه همون سوکته منتهی مادربرد باس سری 300 باشه
من ریــدم تو کل دم و دستگاه گتی ایمیجز جاکش که گوگل مجبور شد سرچ عکسو نابود کنه
حالا کاور با کیفیت این البومایی که سورس درست حسابی ندارنو چجوری پیدا کنم
اونارو ابراز نمیکنی آخه لااقل هر از گاهی یه اسمی بیار ازشون یه سیگاری دود کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)دیدم بازخوردی نداره گفتم خودمو الکی اس نکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد وقتی تشخیصش انقد سخته دقیقا از کجا تشخیص دادید چاوشی تو کار مالشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]