نمیدونی.. نمیــــــــدونی..برادر جان چه سخته وارث درد پدر بودن (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیدونی.. نمیــــــــدونی..برادر جان چه سخته وارث درد پدر بودن (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشتباه زدن برو لینک imdb همون حدودای 4 ایناس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یووه کلا تیم مشکوکی میزنه ... معلوم نیست چند میلیون نفرو به اف داد.... کلا تو شرط بندیو اینا دست دارن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تعجب کردم.. همه سایتا زده 8نقل قول:
بعید بود ای ام دی بی به این فیلما نمره 6 بالاتر بده(sm120)
.... (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا یووه کرم داره این مسائل
رو اتلتیکو نایمخن ویاریال بشیکتاش بستم.
تا اینجا اتلتی برده.نایمخن هم 1-0 جلو
کیو میگی امیر
(sm2) همه توبه کردن به جز حسننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنت درد میکنه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه ترکیبی دیگه زدم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)این یارو چه فشاری بخودش اورده اینو نوشته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کی البومو یه بار گوش داده شده منتقد (sm70)بخدا یه سریاشون حتی یه دور هم گوش ندادن البومو(sm70)
اسپم نده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاووشی دوستداران زیادی دارد.شاید به همین تعداد زیاد هم کسانی هستند که او را دوست ندارند و اگر حتی در تاکسی هم نشسته باشند و چاووشی بخواند از راننده میخواهند صدای او را یا قطع کند
عمق سوزش رو ببین خداوکیل(sm120)
حالا کاتش میکنم ولی اگر حتا البوم رو تیکه تیکه نقد کنن بالاخره از یه جایی کلا میرن تو خارجیا دیگه ! تو همون جارو کات کن بده من خودم باز میشینم ادیت میکنمنقل قول:
(sm2)ادرسو
سنندج- خیابان فردوسی - سه راه نمکی - جنب جگرکی سر نبش خيابون
این یارو از هموناییه که رفته 103 عکس بگیره محسن ریده بهش (sm2)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این چن ساله کم دیدم اینجوری بنویسن تو سایتا
شده نقد خیلی تند بود چرت و پرت مث همین الان ولی این انگاری نونشو بریدن (sm2)
امشب یکیتون بشینه پای تی وی منوتو بگه چطوری دارن نقدو نشون میدن یجا یا تیکه تیکه
بعد تایمشو به سمع و نظر اشترم برسونن
آی ل نور برک یور هارت
آی ل نور مِیک یو کرای
اکبر چی میگی
backstreet boys
04 I'll Never Break Your Heart
i'll never make you cry
(sm70)
(sm2)میگم یه چن وخته ارامش حکمفرما شده سینجول نیس ! خوب شد خدا رحم کرد سینجول همزمان با مجید ظهور نکرد (sm2)در بارانو باس تخته میکردیم
(sm98)پس برای چی میگفتی نرم افزار بده نصب کنمنقل قول:
(sm173)نقل قول:
(sm2)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاووشی اما این روزها چندان حال و روز خوشی از نظر اقتصادی و بازگشت سرمایه آلبوم پاروی بی قایق ندارد.(sm30)
به به کیف کردم ! چقدر قشنگ نوشته
(sm2)کم مونده فش بده دیوص
از این به بعد محسن چاووشی با اینکه تمام ترانهها را خودش نمیگوید، یک موسیقیدان مولف است،
همانطور که آلفرد هیچکاک یک فیلمساز مولف بود و همهی فیلمنامهها را خودش نمینوشت.
(sm50)(sm120)
لاشیا چن تا طرح بذارین عکس کم اوردم وااسه مطلب
اندازه البومای این دو سه سال نقد اومد(sm54)
(sm120)پیش بینی میشد
حالا باز مونده میثم میخواد واسه البوم بعد خودشو تو دل محسن جاکنه(sm120)بهترین البوم داخلی بعد انفلاب(sm59)