اون اول آهنگی که رایان خوند صدا نداشت
نمایش نسخه قابل چاپ
اون اول آهنگی که رایان خوند صدا نداشت
بیکاری الکی ضبط میکنی
دیوث چرا هفته های پیش نگفتی تو سایت خود منوتو ببینم
من فک میکردم سرورش فولتره قند شکنو قط کنم اونم قط میشه
اولش وصل میکنی پلی که شد قط میکنی با کیفیت اچ دی تو مانیتورم دیدم
اره ریده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا من از همون روزی که فوکی گف میخواد بزنه یه تیکه ظبط کردم گذاشتم ..
یکی لطف کنه لینک اپلیکشن من و تو رو بده
کارت DVB دارم پشت کامپیوتر میشینم هم نگاه میکنم و هم رکورد میکنم (sm120)
(sm2)الی ینی میخوای بگی پول مفت برا دانگل دادی ..
آخ آخ dvb یه زمان خیلی تو کفش بودم ..
سینجول لینک بده ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی ویدئو دادی تو کل تلگرام دادم مویرگی پخش شد .. :l
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این مدت نمودی منو هی سینجول لینک بده ..
منکه تلویزیون نباشه نه ازین برنامه ها میبینم نه فیلم و سریال فایده نداره جاهای دیگه
لینک میدی کلیه که نمیدی ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارت dvb دارم مال 10 سال پیش هنوزم بعضی اوقات وصلش میکنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز احتمالا مامور پارازیت انداز تعطیلات بوده!
(sm127)(sm127)(sm127) محسن چاوشی (sm127)(sm127)(sm127)
موسیقی فجرشون بخوره تو اون فرق سرشون یه مشت شل مغز که از هنر سر رشته ندارن نشستن اونجا دارن انتخاب میکنن آخرش میگن رای مردمی.
یکی شما راست میگید یکی خواجه حافظ شیرازی(sm11)
پازل بند - دنیامیا ... (sm118)
(sm127)مبارکه امیر بی گزند
1فوتی که قبلا تو بیمارستان بود الانم 4 جسد کشیدن بیرون شد 5 نفر
اکسترا زنده پخش میشه؟
اکسترا برنامه ش به شب اجراهای دیشب اختصاص داره و مصاحبه با نفر حذف شده فکر کنم
اکسترا برنامه ضبط شدست زنده نیست که بخوان با حزف شده صحبت بکنن.برنامش مربوط به هفته قبله
آخه تو تلگرام زدن زنده...منم تعجب کردم
(sm98)حیف بود نمک برنامه بود
The Limits Of Control
چهل و پنج دقیقه اش رو دیدم مغزم درد گرفت ...
ارش سرطان(sm120)
برید باید شما ها گوز کدوم کیونی هستید
کـیرم تو لقبت
استیج نگاه نکنید حراااام است لهو لعب را ترویج داده است.
از شبکه کفار پخش میشود.
مرز بین محرم و نامحرم در آن شکسته شده است وااای بر شما جوانان نادان(sm25)
ولی تیم شهرام عالیه بقیه هم قوی هستن.
ولی حرام است حرام (sm102)
این ایده رو از قبل مطرح کردن که امسال بجای اینکه همه 1 نفر باشن به صورت گروهی هم بتونن شرکت کنن.ولی اصلا درست نبود و کلی مشکل درست میکرد خوب شد همین اول زدن زیره کــونش بیرونش کردن
اسمشونو باید بذارن شهدای چهارراه استانبول.پلاسکو ادمو یاده تشت پلاستیکی میندازه
این کـونیا چجوری عین باقالی میرن امریکا.این سرطان قیافش اندازه ابله مرغون هم نمیرزه(sm2)
این چجوری رفته اونطرف (sm25)
دال ک و س(sm51)