(sm50)نقل قول:
ر "پاروی بی قایق" میشود خود چاووشی را دید، یعنی همان مارکوپولوی موسیقی ایران، کسی که در چندین و چند شهر این کشور زندگی کرده و روزگار سختی را داشته است
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)نقل قول:
ر "پاروی بی قایق" میشود خود چاووشی را دید، یعنی همان مارکوپولوی موسیقی ایران، کسی که در چندین و چند شهر این کشور زندگی کرده و روزگار سختی را داشته است
اینروزا فقط کلنجار(sm54)جزو بهترین کارای البومه(sm50)
ملودی های دزیره و پارو و تفنگ سر پر نخ نماس خدایی توکارای خود محسن(sm70)
(sm50)اینم مث من درگیر قهوه شده
یره خیلی مطالب زیاد شده-قدیمیارو میبرم ادامه مطلب
قهوه و کلنجار(sm50)
بردم همه رو
فعلن دس نزن
الی این چه باحاله Only the Lonely-Chris Isaak(sm50)
(sm175) من درگیر ویکد گیم شدم از اون لحنای خانمان خراب کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)استریت فیلادلفیای بروس اسپیرینگستین ته لحن و فضاسازیه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)یه دفه دقیقن یک ساعت ریپیت میشد !نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با محدود اهنگاییه که گریم گرفتس ادم و افسرده میکنه(sm81)Adele - Someone Like You اینم تو این فرمه غمشون یه وهم خاص داره(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm135)کریو را خدا آزاد کرد
ممر لینکشو بذار شش ماه طول کشید به اون سجاد چوچک حالی کنم حالا نوبت تویه لندهوره
(sm158)
(sm98)همه رو لینک زدم که باو همینو فقط دیگه گفتمم بذارم همینجا بخونن.. تازه آدرس سایتشم هست تو پاراگراف دومنقل قول:
حوصله کوتاه کننده لینکو نداشتم(sm98)
سنگ صبور پلی(sm25)
چه بارونی (sm74)
بدبختی اینه هم گشادی هم خنگینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینکم گذاشتم (sm173)
نمونده از جوونیام نشونی(sm81)
اما خودم پرشدم از گلایه(sm50)
بچه ها وقتی یاهو وصل نمیشه دلیلش چیه ؟مینویسه no enternet conection
سیستم من نیست (sm120)جدی نمیدونی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اخر بازی لیورپول
رفتم توالت اومدم دیدم 1-0 شد 2-3 (sm2)نقل قول:
هوفنهایم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)هیچ موکشلی نیس
دیگه حدودشو یکی بت میگه اما باز خودت باس یکم انلاین ببینینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد خلوته امشب
کوجایین شما
به یووه نمیشه امید بست تو رفتی سراغ هوفهایم ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشکال نداره روند بردهای هوفهنهایم رو هم متوقف کردیم (sm120)
بچه ها کسی نمیدونه مشکل از کجاست ؟(sm120)
حسن میلاد کدومتون امشب منوتو میتونین ببینین
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیتونم(sm172) ماهواره ندارم(sm120)نقل قول:
والا ما ماهواره نداریم (sm50)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
اوکی شد بدین لینکو داغ برسونم طرف منتظره (sm59)
از قسمت بچه شهرستانی نقد خیلی خوشش اومده (sm19)
یکی این رشتیو ترجمه کنه
(sm176)