الی به یاد تو هم هستم (sm66)ولت نمیکنم (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
الی به یاد تو هم هستم (sm66)ولت نمیکنم (sm2)
(sm2)
چه ربطی به تو داره مردک..بزار قسم بخورن جونشون در اد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)(sm19) عزیز دلنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)پیرمردنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا خدا چه سولویی از روحنواز گذاشت محسن (sm77)(sm77)
عادل خشمگین وارد میشود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم مقصرم چون گیر دادم بهش (sm25) اصن کاری به درست و غلط بودن قسم ندارم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا توام نگران نباش چند سال دیگه پسرمو میفرستم یوزر بسازه (sm2)فقط میترسم یوزر تو رو ببینه چش و گوشش باز شه (sm2)
تو همیشه مقصری(sm2)نقل قول:
اخر عمری باید با پسرت بازی کنیم(sm2)
یادم نبود بچه بازی مردک سی ساله (sm2)نقل قول:
من به پنجاه سالگی هم برسم و رئیس هیئت مدیره و در آستانه بازنشستگی و عروس بگیرم و نوه و نتیجه ولِــــــــــــی بازم میام موزیک باران یه سری میزنم نگران نباش (sm2)(sm2)