دختر کیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidjalab1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
دختر کیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidjalab1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
همونیکه دیدتش با ناشناسی نفسش درنمیاد(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)نقل قول:
این آهنگ محسن میترکونه (sm118)
(sm29)
منم بلاک کرد (sm59)(sm2)
یکی دیگه از کامنت ها که جا افتاده این بود : آلبوم هنوز از ارشاد مجوز نگرفته قبلا هم گفتم اگه خبری باشه همین جا اعلام می کنم
چی گفتی رسول؟
(sm77)
گفتم : اینا همش تقصیر ابوالفضل افشاریه کم مونده محسن رو با تتلو و آقای هزینه آشنا کنه ! شورشو درآورده با اون رفیقای چپر چلاقش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]